Ολυμπιακός: Δεν αυξάνει το ποσοστό του ο Λαυρεντιάδης

Σάββατο, 03 Απριλίου 2010 15:10
A- A A+

Την πιθανότητα να αυξήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός απέκλεισε ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε συζητήσεις με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων», Σωκράτη Κόκκαλη, γι' αυτό το θέμα.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος της Κυριακής» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό, όπου και ξεκαθάρισε τις προθέσεις του.

Αναλυτικότερα, για το ενδεχόμενο αύξησης του ποσοστού του στην ΠΑΕ, τόνισε: «Είμαι σε μια φάση που το εξετάζω. Ως επιχειρηματίας κοιτάζω διάφορα πράγματα, δεν έχω πάρει τελική απόφαση. Ωστόσο, δεν σκοπεύω να αυξήσω το ποσοστό μου στο άμεσο μέλλον».

Ακόμα, για τη συμμετοχή του με ποσοστό στην εταιρία διαχείρισης του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», υποστήριξε: «Εγώ αυτή τη στιγμή ασχολούμαι μόνο με το «Καραϊσκάκη» και όχι με τα της ΠΑΕ. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι η ναυαρχίδα του αθλητισμού και στο ποδόσφαιρο είναι μια ομάδα με διεθνή αναγνώριση και αξία. Για μένα η τοποθέτηση στον Ολυμπιακό ήταν καθαρά επενδυτική real estate. Πιστεύω καταρχήν ότι είναι ένα μοναδικό κεφάλαιο σε ένα μοναδικό σημείο της Αττικής, στον Πειραιά, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί και πιστεύω ότι η αξία του είναι μεγάλη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις