ΗΠΑ : Ενταλμα σύλληψης στο πλαίσιο των ερευνών για τον ελεύθερο σκοπευτή

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2002 11:07
A- A A+

Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του 42χρονου μαύρου, Τζων Αλεν Ουϊλλιαμς ή Μωχάμεντ Ουϊλλιαμς, εξέδωσε η αμερικανική αστυνομία στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό του ελεύθερου σκοπευτή, που έχει σκοτώσει 10 ανθρώπους στην περιοχή της Ουάσινγκτον.

Ο 42χρονος Τζων Αλεν Ουϊλλιαμς εις βάρος του οποίου εξεδόθη ένταλμα σύλληψης

Ο επικεφαλής των ερευνών, Τσαρλς Μους, είπε ότι το ένταλμα σύλληψης αφορά παραβιάσεις της νομοθεσίας περί πυροβόλων όπλων. «Οι υποψίες που βαρύνουν αυτόν τον άνδρα δεν συνδέονται με τους πρόσφατους πυροβολισμούς για τους οποίους ερευνά η αστυνομία του Μοντγκόμερι. Πιστεύουμε ότι ο κ. Μωχάμεντ μπορεί να έχει πληροφορίες σχετικά με την έρευνα μας», πρόσθεσε. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Τζων Αλεν Μωχάμεντ, γνωστός και ως Τζων Αλεν Ουϊλλιαμς, και ο θετός του γιός είναι ένοπλοι και επικίνδυνοι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καταζητούμενος υπηρετούσε σε βάση του αμερικανικού στρατού κοντά στην Τακόμα στην Ουάσινγκτον, όπου νωρίτερα πράκτορες του FBI είχαν κάνει έρευνες σε σπίτι.

Ο Μους τόνισε όμως ότι ο ύποπτος είναι ένοπλος, θα πρέπει να θεωρείται επικίνδυνος και πιθανόν συνοδεύεται από έναν έφηβο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή