Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 06 Απριλίου 2010 05:00
UPD:05:36
A- A A+

Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια, με θυελλώδεις βορειοδυτικούς ανέμους τοπικά 8 Μποφόρ στο Ιόνιο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα Τρίτη του Πάσχα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά. Ανεμοι: Στα ανατολικά ασθενείς. Στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές. Βελτίωση το απόγευμα. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 6 με 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Στα νότια γενικά αίθριος καιρός. στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία :Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και υπάρχιε πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά προς το μεσημέρι θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά του νομού. Βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς καταιγίδες προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η ΕΜΥ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες.

Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή