Champions League: Στον δρόμο για τους «4»

Τρίτη, 06 Απριλίου 2010 12:18

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την αποδεκατισμένη ¶ρσεναλ στην ρεβάνς του «total» 2-2.

A- A A+

Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει γνωστό απόψε! Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την αποδεκατισμένη ¶ρσεναλ στην ρεβάνς του «total» 2-2, ενώ λίγο νωρίτερα η Ίντερ φιλοξενείται από την ΤΣΣΚΑ.

Μπαρτσελόνα-¶ρσεναλ (21:45, MEGA)

Το χορταστικό 2-2 του «Έμιρέιτς» έχει δώσει το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα η οποία, ωστόσο, δεν κατόρθωσε να σφραγίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς και να αφοσιωθεί στο μεγάλο ντέρμπι με την Ρεάλ το βράδυ του Σαββάτου. Οι Καταλανοί έκαναν το καλύτερο τους φετινό παιχνίδι μέχρι το 60ο λεπτό κερδίζοντας με 2-0, όμως η ¶ρσεναλ αντέδρασε και κατόρθωσε να ισοφαρίσει μένοντας ζωντανή στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Μεγάλο πλήγμα η απουσία του φορμαρισμένου Ιμπραΐμοβιτς, γεγονός που ανοίγει την πόρτα της 11άδας στον Μπόγιαν. Απόντες οι τιμωρημένοι Πικέ και Πουγιόλ, επομένως το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μαρκέζ και Μιλίτο, με τον Τσιγκρίνσκι να είναι το αουτσάιντερ. Εξαιρετικά αμφίβολος και ο Γιάγια Τουρέ, ωστόσο ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού δεν προοριζόταν για βασικός.

Βέβαια, τα πράγματα για τον Βενγκέρ είναι ακόμα χειρότερα σε σχέση με τον Γκουρδιόλα καθώς έχει να αντιμετωπίσει απουσίες των μεγάλων του αστεριών! Πρώτος και καλύτερος ο Φάμπρεγας ο οποίος είναι και τραυματίας αλλά και τιμωρημένος. Απών και οι Αρσάβιν, Γκαλάς, Σονγκ όπως βέβαια και ο Φαν Πέρσι ενώ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παίξει για τρίτο σερί 90λεπτο ο Κάμπελ. Οι Νασρί, Γουόλκοτ και Μπέντνερ θα αναλάβουν το δύσκολο έργο να απειλήσουν την εστία του Βαλντές, όμως η πρόβα απέναντι στην Γουλβς ήταν αρκετά ανησυχητική! Οι «κανονιέρηδες» δημιούργησαν μεν ευκαιρίες, ωστόσο η λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις με τους νεοφώτιστους να παίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο.

ΤΣΣΚΑ-Ιντερ (19:30, NOVASPORTS 1)

Το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά θα έχει δοθεί πολύ πριν τελειώσει ο αγώνας στην Βαρκελώνη. Και αυτό γιατί η αναμέτρηση στην Ρωσία θα ξεκινήσει νωρίς, στις 19:30, με την ΤΣΣΚΑ να φιλοξενεί την Ίντερ στην προσπάθεια να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του «Σαν Σίρο». Οι Ρώσοι έχουν κάνει ήδη την υπέρβαση, όμως σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει πως θα τα... παρατήσουν παρότι το 1-0 του πρώτου αγώνα ουσιαστικά τους αναγκάζει να κρατήσουν πάση θυσία το μηδέν στην άμυνα. Ο Σλούτσκι έχει δύο πολύ σημαντικά προβλήματα καθώς τόσο ο Μίλος Κράσιτς όσο και ο Εβγκένι Αλντονίν είναι τιμωρημένοι. Αναμένεται, λοιπόν, θα επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα ο Τζαγκόεφ ενώ πιθανότατα φανέλα βασικού θα πάρει και ο Μαρκ Γκονζάλες.

H αναμέτρηση στην Ρωσία θα ξεκινήσει νωρίς, στις 19:30, με την ΤΣΣΚΑ να φιλοξενεί την Ίντερ στην προσπάθεια να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του «Σαν Σίρο».

Από την μεριά της, η Ίντερ είναι μπροστά σε μία ιστορική για τα δεδομένα της επιτυχία καθώς αν προκριθεί θα είναι η μόλις δεύτερη φορά από καταβολής Τσάμπιονς Λιγκ που θα βρεθεί στα ημιτελικά. Οι πρωταθλητές Ιταλίας θα μπορούσαν να είχαν πάρει ένα ξεκάθαρο σκορ πρόκρισης καθώς έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για το 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, όμως ακόμα και έτσι είναι το μεγάλο φαβορί. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, άλλωστε, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, με μόνο ερωτηματικό την παρουσία του Σνάιντερ. Όλα δείχνουν, όμως, ότι ο Ολλανδός θα συμμετάσχει κανονικά στο αρχικό σχήμα το οποίο δεν αναμένεται να έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με αυτό που είχε παρατάξει στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Στην αποστολή, πάντως, είναι και ο Μπαλοτέλι ο οποίος επέστρεψε με γκολ το Μ.Σάββατο και διεκδικεί θέση ακόμα και στην βασική ενδεκάδα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις