ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ίντερ 0-1

Στα ημιτελικά οι «νερατζούρι»
Τρίτη, 06 Απριλίου 2010 21:23
UPD:21:41

A- A A+

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League πανηγύρισε η Ίντερ, η οποία επικράτησε για δεύτερη φορά σε λιγότερο από επτά μέρες της ΤΣΣΚΑ με σκορ 1-0, αυτή τη φορά μέσα στη Μόσχα.

Ο Ιταλοί, παίζοντας για να υπερασπιστούν τη νίκη τους στο Μιλάνο την περασμένη Τετάρτη, δεν δυσκολεύτηκαν όχι μόνο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους, αλλά πέτυχαν και από νωρίς τέρμα, που τους έκανε πιο εύκολη την υπόθεση πρόκριση.

Το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση για την ομάδα του Ζόζε Μουρίνιο σκόραρε ο Γουέσλι Σνάιντερ μετά από μόλις έξι λεπτά αγώνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ΤΣΣΚΑ για να προκριθεί θα έπρεπε στη συνέχεια να βγει μπροστά και να στείλει τη μπάλα τουλάχιστον τρις φορές στα δίχτυα, χωρίς να δεχθεί ούτε ένα άλλο γκολ, αποστολή αρκετά δύσκολη κόντρα σε μια ιταλική ομάδα, όπως Ίντερ, που συν τις άλλοις ήταν και πολύ έξυπνα στημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Ρώσοι, προφανώς, θεώρησαν πως αυτό ήταν μάλλον ανέφικτο να συμβεί και έτσι από το πρώτο δεκάλεπτο εγκατέλειψαν την προσπάθεια για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, με τους «νερατζούρι» να δέχονται με χαρά το δώρο των αντιπάλων τους.

Τα πράγματα, μάλιστα, έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους Ιταλούς, όταν στο 49' ο Νιγηριανός άσος της ΤΣΣΚΑ Οντιά εκνευρισμένος με την εξέλιξη που είχε πάρει το ματς έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Ετό, που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Έτσι, το σκορ δεν ανατρεπόταν με τίποτα και το μόνο που έκαναν οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων ήταν ουσιαστικά να περιμένουν για τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεφ, Σέμπερας, Ιγκνασέβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι (14' Οντιά), Τζαγκόεφ, Μαμάεφ, Μαρκ Γκονζάλες, Χόντα (77' Ράχιμιτς), Σενίκοφ, Νεσίντ (71' Γκιγιέρμε)

Ίντερ: Ζούλιο Σέζαρ, Ζανέτι, Στάνκοβιτς, Λούσιο, Ετό, Σνάιντερ (86' Μουντάρι), Μαϊκόν, Καμπιάσο, Μιλίτο (74' Μπαλοτέλι), Σάμουελ, Πάντεφ (63' Κίβου)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις