Champions League: Συμπληρώνεται η τετράδα των ημιτελικών

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010 12:24
A- A A+

Συμπληρώνεται το καρέ του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καλείται χωρίς τον Ρούνεϊ να ανατρέψει κόντρα στην Μπάγερν το 2-1 του Μονάχου. Προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά έχει η Λιόν στον γαλλικό «εμφύλιο» με την Μπορντό.

Μάντσεστερ Γ.-Μπάγερν Μ. (NET, 21:45)

Χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Μπάγερν Μονάχου με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Η ομάδα του Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Τσέλσι με συνέπεια να πέσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μία ήττα που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, παρά το δεύτερο γκολ οφσάιντ του Ντρογκμπά, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Τσεχ.

Η απουσία του Ρούνεϊ φάνηκε, με τον Μπερμπάτοφ που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει να δείχνει για άλλη μία φορά ότι είναι λίγος. Ενόψει της Μπάγερν ο Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον αναμένεται να προβεί σε αλλαγές με τους Κάρικ και Νάνι να παίρνουν θέση στη βασική ενδεκάδα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να προκριθούν για τέταρτη σερί σεζόν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, και να διεκδικήσουν το τίτλο που έχασαν πέρσι στη Ρώμη.

Από την άλλη η Μπάγερν, ταξίδεψε στην Αγγλία με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Οι Βαυαροί κέρδισαν την Σάλκε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και έπιασαν κορυφή,

ενώ ταυτόχρονα έκαναν και συντήρηση δυνάμενων ενόψει της ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ». Το ευχάριστο για τον Λουίς Φαν Γκάαλ είναι η επιστροφή του Ρόμπεν από τραυματισμό, ενώ εξέτισε και ο Σβάιντσταϊγκερ και παίρνει θέση στο χώρο του κέντρου.

Η παράδοση είναι υπέρ της Μπάγερν Μονάχου, αφού με εξαίρεση τον τελικό του 1999 δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από την Γιουνάιτεντ.

Μπορντό-Λιόν (NOVASPORTS 1, 21:45)

Με το 3-1 υπέρ της η Λιόν θα αγωνιστεί στο Σαμπάν Ντελμάς απέναντι στην Μπορντό. Η ομάδα του Κλοντ Πιέλ με τον Λισάντρο Λόπεζ να σκοράρει δις πήρε προβάδισμα για την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της σε ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και με την εκτός έδρας νίκη επί της Ρεν, μπήκε γερά και στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι με τους γιρονδίνους ο Πιέλ πονοκεφαλιάζει για τις απουσίες των Λισάντρο και Γκοβού που είναι τιμωρημένοι με τον Γκομίς να ξεκινάει βασικός. Δύσκολα θα είναι έτοιμος και ο Μποντμέρ.

Η Μπορντό από την πλευρά της, δείχνει εκτός τόπου και χρόνου και δεν θυμίζει καθόλου την ομάδα του πρώτου μισού της σεζόν. ¶λλη μία ήττα, αυτή την φορά από την αδιάφορη Νανσί, κι έπεσε από την πρώτη θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ξεκούρασε παίκτες ο Μπλαν για να τους έχει έτοιμους για τον επαναληπτικό με την Λιόν.

Εξέτισε ο μέσος Ντιαρά, χάνει το υπόλοιπο ο Φερνάντο που τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Η Μπορντό φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει μόνο νίκες στο γήπεδό της, αλλά οι πορείες και η ψυχολογία των δύο ομάδων είναι εντελώς αντίθετες.

Πηγη: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις