Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 05:00
UPD:05:19
A- A A+

Μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά το απόγευμα και βορείους ανέμους έως 6 Μποφόρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και από το μεσημέρι ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα βροχών τοπικού χαρακτήρα μικρής διάρκειας κυρίως στα βόρεια. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας. Πιθανότητα καταιγίδας κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ και από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ, οι οποίες στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν στη Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη να εκδηλωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Ανεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 και στα νότια 6 Μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή