Στους κατόχους των διαρκείας τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για το Final 4

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 10:44

A- A A+

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα διαθέσει ο Ολυμπιακός τα 1.050 «μαγικά χαρτάκια», που δικαιούται από την Ευρωλίγκα για το Final Four του Παρισιού στο Παλέ Ντε Μπερσί.

Οι ερυθρόλευκοι με ανακοίνωσή τους εξηγούν πως θα κινηθεί η όλη διαδικασία, η οποία ξεκινάει από την Πέμπτη 8 Απριλίου.

Ο Ολυμπιακός δικαιούται 1.050 εισιτήρια για το Final Four του Παρισιού και θα τα διαθέσει σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εν όψει της συμμετοχής της ομάδας μας στο Euroleague Final Four στο Παρίσι για δεύτερη συνεχή φορά, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους της ομάδας που έχουν στηρίξει την ομάδα μέχρι σήμερα και ήδη έχουν εκδηλώσει τεράστιο ενδιαφέρον να βρίσκονται και στο Παρίσι.

Όπως κάθε ομάδα του F-4 έτσι και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα παραλάβει 1.050 εισιτήρια. Όπως γίνεται αντιληπτό ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός να καλύψει τα αιτήματα των χιλιάδων φίλων της ομάδας μας εντός και εκτός Ελλάδας που επιθυμούν να

παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Παρόλα αυτά, γίνονται προσπάθειες για την προμήθεια και άλλων εισιτηρίων.

Για την πλήρη όμως καταγραφή όλων των αιτημάτων και την αξιολόγηση τους, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ακολουθήσει τη περυσινή διαδικασία κατανομής των εισιτηρίων, με σκοπό την όσο το δυνατό δικαιότερη διάθεση των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνονται τα εξής:

• Δυνατότητα για αγορά εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

• Κάθε ενδιαφερόμενος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δικαιούται να προμηθευτεί, μέσω αγοράς, 1 (ένα) εισιτήριο για το Euroleague Final Four στο Παρίσι.

• Κάθε ενδιαφερόμενος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να καταθέσει μια Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Αγοράς Εισιτηρίου για το Euroleague Final Four. Την αίτηση μπορεί να προμηθευτεί μέσω της νέας ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της ΚΑΕ – www.olympiacosbc.gr.

• Η αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί μέσω των παρακάτω τρόπων:

1. Ηλεκτρονικά, μέσω της νέας επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ www.olympiacosbc.gr

2. Εκτύπωση και αποστολή μέσω fax στο 210 4527601

3. Τηλεφωνικά μέσω συνομιλίας με τους εκπροσώπους της Δ/νσης Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα τηλ. 210 4527471, 210 4527473, 210 4527474.

• Η περίοδος κατάθεσης των αιτήσεων ξεκινάει την Πέμπτη 8 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 16 Απριλίου στις 20:00 για τις αιτήσεις μέσω τηλεφώνου και την Κυριακή 18 Απριλίου στις 24.00 για τις αιτήσεις μέσω fax και internet».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις