«... Στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί»

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 11:16

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον τα έβαλε με τους... Γερμανούς της Μπάγερν για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ράφαελ, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του χθεσινού αγώνα στο Ολντ Τράφορντ.

A- A A+

«To ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα όπου 22 τύποι κυνηγούν μια μπάλα και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί» είχε πει ο Γκάρι Λίνεκερ. Ετσι και ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον τα έβαλε με τους ... Γερμανούς της Μπάγερν για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ράφαελ, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του χθεσινού αγώνα στο Ολντ Τράφορντ http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1799560 .

«Μέτρησε η απειρία του παιδιού, αλλά εκείνοι ευθύνονται για την αποβολή του. Έτρεξαν όλοι πάνω στον διαιτητή και τον ανάγκασαν να τον αποβάλει. Έτσι λειτουργούν. Κλασικοί Γερμανοί», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως είπε, τα καθοριστικά σημεία ήταν το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και η αποβολή, «αλλά και πάλι χρειάστηκαν ένα εξαιρετικό γκολ για να πάρουν την πρόκριση». «Επηρέασαν το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και η αποβολή του Ράφαελ. Αν δεν υπήρχε η αποβολή του Ράφαελ, η Μπάγερν δεν θα προκρινόταν σε καμία περίπτωση», υποστήριξε ο Σερ Αλεξ και πρόσθεσε: «Νομίζω πως τα πήγαμε καλά. Ήταν μια σπουδαία εμφάνιση. Ήμασταν πολύ άτυχοι».

Όσον αφορά τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο Σερ Αλεξ δήλωσε: «Περιμέναμε πως οι παίκτες της Μπάγερν θα έπαιζαν σκληρά τον Ρούνεϊ και ο διαιτητής έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. «Δεν νομίζω πως έχει κάτι σοβαρό. Είμαι βέβαιος πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι εντάξει», συμπλήρωσε.

Από την άλλη πλευρά, πανευτυχής ο Λούις Φαν Γκάαλ τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Θα έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και πρέπει να το προσέξουμε αυτό στη συνέχεια. Όμως είμαι περήφανος για την ομάδα μου και ο τρόπος που αντιδράσαμε στην επανάληψη ήταν φανταστικός. Το γκολ του Όλιτς στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου αποδείχτηκε πολύ σημαντικό. Η απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τέλεια και ο Ρόμπεν πέτυχε ένα απίστευτο γκολ.»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις