Στον «αέρα» το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 18:15

Αυτό που φοβόντουσαν οι φίλοι του βόλεϊ, έγινε σήμερα πραγματικότητα στα γραφεία του αθλητικού δικαστή, καθώς δεν υπήρξε απόφαση για την τύχη του αγώνα Ηρακλής-¶ρης, το οποίο ως γνωστών διακόπηκε λόγω τραυματισμού του Νίκου Ρουμελιώτη από κουτάκι μπύρας που πετάχτηκε από την εξέδρα.

A- A A+

Όχι απλά δεν έβγαλε σήμερα απόφαση ο αθλητικός δικαστής Παναγιώτης Λεβενιώτης στην υπόθεση της διακοπής του αγώνα Ηρακλής-¶ρης, αλλά έδωσε προθεσμία στον «γηραιό» τρεις ημέρες προκειμένου να καταθέσει υπόμνημα. Στον αέρα τα πλέι οφ, καθώς δεν υπάρχουν πλέον ημερομηνίες.

Αυτό που φοβόντουσαν οι φίλοι του βόλεϊ, έγινε σήμερα πραγματικότητα στα γραφεία του αθλητικού δικαστή, καθώς δεν υπήρξε απόφαση για την τύχη του αγώνα Ηρακλής-¶ρης, το οποίο ως γνωστών διακόπηκε λόγω τραυματισμού του Νίκου Ρουμελιώτη από κουτάκι μπύρας που πετάχτηκε από την εξέδρα. Συγκεκριμένα μετά από δυόμισι ολόκληρες ώρες ακροαματικής διαδικασίας, ο αθλητικός δικαστής έδωσε προθεσμία τριών ημερών στον «γηραιό» προκειμένου να καταθέσει υπόμνημα. Τουλάχιστον όπως τόνισε θα βγάλει απόφαση την προσεχή Τρίτη.

Όμως ακόμα και έτσι τα πλέι οφ έχουν πάει πολύ πίσω, μιας και η ΕΣΑΠ έχει δεσμευτεί στην ΕΟΠΕ πως το πρωτάθλημα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 8 Μαΐου προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τους πρώτους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τις 18 του ίδιου μήνα.

Οι εξελίξεις αυτές είναι πιθανόν να φέρουν αλλαγές στα πλέι οφ, με την λύση των λιγότερων αγώνων να είναι πλέον πολύ πιθανή, κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται στο κυνήγι του τίτλου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Λίγκα θα συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα και οι αποφάσεις που θα πάρει θα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Οι αποφάσεις του Λεβενιώτη

Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ, Παναγιώτης Λεβενιώτης, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

-Αθωώνει το εγκαλούμενο σωματείο ΜΓΣ Απόλλων / ΤΑΑ για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του κατά τη διάρκεια του αγώνα Απόλλων – ΑΕΚ, στις 31 Μαρτίου, για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.

-Αθωώνει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΣ ¶ρης /ΤΑΑ για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του κατά τη διάρκεια του αγώνα ¶ρης – Ηρακλής στις 29 Μαρτίου, στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.

- Επιφυλάσσεται να εκδώσει απόφαση την προσεχή Τρίτη για την τύχη του αγώνα Ηρακλής - ¶ρης της 1ης Απριλίου, για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, που διεκόπη στο 10-10 του 3ου σετ, όταν μεταλλικό αντικείμενο χτύπησε στο αριστερό χέρι τον αθλητή Νίκο Ρουμελιώτη.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις