Aποδεκατισμένος Θρύλος στην Κομοτηνή

Παρασκευή, 09 Απριλίου 2010 16:38
A- A A+

Αποδεκατισμένος θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Με πρόβλημα αποχώρησε ο Στολτίδης από την προπόνηση. Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε Λούα Λούα και Ντάρμπισαϊρ.

Ένα ακόμα πρόβλημα προστέθηκε για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς καθώς λίγο πριν από το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής ο Στολτίδης αποχώρησε, λόγω σύσπασης στον αριστερό προσαγωγό. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Όσκαρ, Λεονάρντο, ενώ ο Ντουντού συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γήπεδο.

Ατομική προπόνηση έκαναν και οι Μέλμπεργκ και Ζαϊρί, ενώ ο Λεντέσμα που έχει διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος, έκανε θεραπεία, όπως και ο Πάρντο που ταλαιπωρείται από μια σύσπαση στον τραπεζοειδή.

ΗΜετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 17 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτοί είναι: Κόβατς, Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντομί, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισαϊρ, Νικλητσιώτης, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ρ. Μπράβο ο οποίος αναχώρησε με άδεια για την πατρίδα του, λόγω προσωπικού του θέματος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στις 14:00 στο Αθλητικό Κεντρο του Ρέντη.

Το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τους Νικοπολίδη, Γκαλίτσιο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο ή Λεονάρντο, Τοροσίδη, Γ. Παπαδόπουλο, Όσκαρ, Νικλητσιώτη, Μήτρογλου και Ντάρμπισαϊρ. Ο Τοροσίδης θα παίξει τον ρόλο του αντί-Λεντέσμα ενώ ο Νικλητσιώτης θα περάσει στα χαφ. Θέση στην βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ντομί.

Εν τω μεταξύ με απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ στους Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα και Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο λόγος ήταν τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν οι δύο παίκτες.

πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις