Ολυμπιακός: Αποδεκατισμένος και με ¶ρη

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 19:49
A- A A+

Οι αγωνιστικοί πονοκέφαλοι καλά κρατούν στον Ολυμπιακό, που θα παραταχθεί με ελλείψεις και κόντρα στον ¶ρη. Όπως όλα δείχνουν ο Ντιόγο θα ξεκινήσει βασικός ελέω των προβλημάτων με Μήτρογλου και Ντάρμπισαϊρ.

Ως γνωστόν ο ¶γγλος στράικερ Ματ Ντάρμπισαϊρ -για τον οποίοι οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έχει υποστεί κάκωση- θα υποβληθεί αύριο σε περαιτέρω εξετάσεις ενώ ο Κώστας Μήτρογλου και ο Αντώνης Νικοπολίδης θα λείψουν από τον αγώνα με τον ¶ρη λόγω καρτών. Σε αυτούς προσθέστε τους Ντουντού, Ζαϊρί, Α. Παπαδόπουλο και Γκαλέτι καθώς και τους αμφίβολους Μέλμπεργκ και Λεντέσμα προκειμένου να συνθέσετε το... παζλ των προβλημάτων.

Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης και κατά του ¶ρη. Από την στιγμή δε πως βγαίνουν... off δύο φορ, μένει ο Ντιόγο για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά σε έναν δύσκολο και απαιτητικό αγώνα. Ο Βραζιλιάνος στράικερ που θα ξεκινήσει βασικός καλείται να αποδείξει την αξία του και να συμβάλλει τα μέγιστα στην εκπλήρωση του στόχου της ομάδας του, που είναι η κατάκτηση της νίκης στον αγώνα της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Ικανοποίηση για Πανθρακικό και για τους... μικρούς

Στο μεταξύ στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα κόντρα στον Πανθρακικό καθώς και για την εν γένει παρουσία των... μικρών της ομάδας. ¶λλωστε στο λιμάνι πιστεύουν πολύ στα νέα ταλέντα και θεωρούν πως πρέπει να τα στηρίξουν όσο πιο πολύ γίνεται.

* Ρεπό είχε σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" θα προπονηθούν αύριο το απόγευμα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις