Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 13 Απριλίου 2010 05:00
UPD:05:20
A- A A+

Βροχές τοπικού χαρακτήρα και γενικά μικρής διάρκειας κυρίως το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις αρχικά στη Μακεδονία και από το απόγευμα και στη Θράκη. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στη Δυτική Μακεδονία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στην υπόλοιπη Μακεδονία κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές-απογευματιές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις από το μεσημέρι με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Κρήτης. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 Μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αρχικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών το βράδυ στα βόρεια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν το απόγευμα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα τοπικά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ, οι οποίες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες. Σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και τις μεσημβρινές ώρες στα κεντρικά και τα υπόλοιπα βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωϊνές ώρες.

Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία κυρίως στα νότια.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή