Πρόταση Γ. Καρατζαφέρη για κοινή κάθοδο Ν.Δ. - ΛΑΟΣ στις δημοτικές εκλογές

Τρίτη, 13 Απριλίου 2010 12:55
UPD:17:33
A- A A+

Κάλεσμα συνεργασίας εν όψει των δημοτικών εκλογών απηύθυνε προς την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ), Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm ο κ. Καρατζαφέρης εμφανίστηκε ανοικτός στο ζήτημα ανασύνθεσης της ευρύτερης κεντροδεξιάς, κάνοντας παράλληλα νύξεις για βουλευτές της Ν.Δ., οι οποίοι βολιδοσκοπούν το ΛΑΟΣ, καθώς θεωρούν πως δεν καλύπτονται από τους χειρισμούς Σαμαρά.

Στην κατεύθυνση αυτή μάλιστα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποστείλει επιστολή σε όλα τα μεγάλα στελέχη της Ν.Δ., προκειμένου από κοινού να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λόγο για ομάδα δυσαρεστημένων με την ηγεσία της Ν.Δ. βουλευτών, οι οποίοι όπως είπε διερευνούν τη στάση του ΛΑΟΣ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κα Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι οι διαφορές τους αφορούσαν εθνικά θέματα την περίοδο που αυτή ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Τέλος, σημείωσε πως αύριο θα συναντηθεί με τον Μιλτιάδη Εβερτ, ενώ πρόσθεσε πως έχει ζητήσει συνάντηση και με τον Κ. Καραμανλή, χωρίς να έχει λάβει ακόμη απάντηση.

«Από τη στιγμή, που η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι για τις εκλογές αυτές τον πρώτο λόγο πρέπει να έχουν οι τοπικές κοινωνίες, τέτοιες συζητήσεις δεν έχουν νόημα», δήλωσε σχετικά με την πρόταση του προέδρου του ΛΑΟΣ ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή