Γ. Καρατζαφέρης: Λάθος το φορολογικό ν/σ

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 16:24

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε για τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και για παγίδευση της από την Ευρώπη με τοκογλυφικό δανεισμό.

A- A A+

Λάθος από την αρχή μέχρι το τέλος, χαρακτήρισε το φορολογικό νομοσχέδιο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόσθεσε ότι το καταψηφίζει και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «στοχοποιεί την ιδιοκτησία και ποινικοποιεί το επιχειρείν».

«Διαφωνούμε πλήρως με την ιδεολογία που υπάρχει στο φορολογικό ν/σ. Αυτά που κάνετε εσείς σήμερα τα έκανε το Σοβιέτ πριν 100 χρόνια», πρόσθεσε.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βουλή: Ομιλία Γ. Καρατζαφέρη στη συζήτηση για το φορολογικό ν/σ

Ομιλία Γ. Καρατζαφέρη στη συζήτηση για το φορολογικό ν/σ

Ταυτόχρονα, μίλησε για τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και για παγίδευση της από την Ευρώπη με τοκογλυφικό δανεισμό.

«Η Ευρώπη βρήκε τη λύση, κάθε χώρα να δανείζεται ξεχωριστά με παρτενέρ το ΔΝΤ που θα δώσει χρήματα αφού τα τινάξουμε και ομολογήσουμε ότι είμαστε ένα πτώμα. Η δε Ευρώπη θα μας δώσει δάνεια με τοκογλυφικό ύψος επιτοκίων. Όπως παίρνουν τριτοκοσμικές χώρες. Η Γερμανία θα δανείζεται με 2,5% και θα μας τα δίνει εμάς με 5%», είπε χαρακτηριστικά ο κ Καρατζαφέρης.

Στη συνέχεια κατηγόρησε τη κυβέρνηση ότι πανηγύρισε πρόωρα στις 25 Μαρτίου μιλώντας για μεγάλο επίτευγμα, και τώρα, όπως είπε, «αποδεικνύεται ότι τα πράγματα είναι αγριότερα και το ΠΑΣΟΚ δηλώνει ευχαριστημένο ενώ η χώρα είναι παγιδευμένη».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, υπογράμμισε την ανάγκη «για ένα μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης» και «μιας πανεθνικής προσπάθειας», ενώ επιτέθηκε τόσο στο ΚΚΕ που μιλάει για κατώτατο μισθό 1400 ευρώ με ένα κράτος πτωχευμένο, όπως είπε, όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ που επιμένει να προσληφθούν 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι.

«Κάνετε λάθη επί λαθών. Την κρίση δεν την φοβάμαι. Την ακρισία σας φοβάμαι. Η ύφεση μας καταδικάζει. Τα φορολογικά μέτρα είναι καθοριστικά για να κάνουν την Ελλάδα πτώμα. Καμία επένδυση. Εκκρεμούν επενδύσεις στο συρτάρι από εποχής Αλογοσκούφη. Θάβετε την οικοδομή, όταν μόνο αυτή μπορεί να μας βγάλει στο μεσοδιάστημα, μέχρι να βγούμε από τη κρίση», υπογράμμισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή