Μπάντοβιτς: «Κοιτάω το καλό της ομάδας»

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 16:45
UPD:18:33
A- A A+

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, μιλώντας στο gazzetta.gr αναφέρεται στην επάνοδο των τιμωρημένων για πειθαρχικά παραπτώματα Λούα Λούα και Ντάτολο καθώς και στον επικείμενο αγώνα με τον ¶ρη.

- Κύριε Μπάντοβιτς αρχικά θα ήθελα ένα σχόλιο σας για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Σε ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα βγάλαμε ευκαιρίες. Κάναμε φάσεις και πετύχαμε γκολ. Στο Α' μέρος κάναμε ένα καλό παιχνίδι ενώ στην επανάληψη δεν πιεστήκαμε τόσο. Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά και έμεινα ικανοποιημένος.

- Ακολουθεί τώρα το παιχνίδι με τον ¶ρη. Πως το αντιμετωπίζετε το ματς αυτό;

Είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να κερδίσουμε. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε όσο καλοί πρέπει για να πάρουμε την νίκη και να βελτιώσουμε την βαθμολογία μας στα πλέι οφ.

- Στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό χρησιμοποιήθηκαν ορισμένοι νεαροί παίκτες. Ποιά είναι η γνώμη σας για τα παιδιά αυτά;

Οι μικροί έχουν ποιότητα ως παίκτες καθώς και όλο το μέλλον μπροστά τους. Θα δούμε αν θα παίξουν και άλλα ματς.

- Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να δούμε κάποιους να παίζουν με τον ¶ρη;

Κοιτάξτε. Εγώ θα βάλω με τον ¶ρη τους 11 παίκτες, που νομίζω ότι θα κερδίσουν το παιχνίδι. Θα φτιάξω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Είναι ανάλογα με τις συνθήκες που θα υπάρξουν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει σε ένα παιχνίδι και το τι προβλήματα θα έχουμε. Μπορεί σε ένα ματς να υπάρξουν τραυματισμοί, τιμωρίες ή χίλια δύο.

- Τα πλέι οφ είναι αυτήν την στιγμή στο μυαλό σας;

Δεν μπορώ να σκέφτομαι το μετά. Τώρα έχω στο μυαλό μου μόνο τον ¶ρη και το πως θα νικήσουμε. Από εκεί και πέρα όπως έχω ξαναπεί για εμάς η κατάκτηση της 2ης θέσης και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μονόδρομος. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάει για την 3η ή την 4η θέση αλλά μόνο για την 2η.

- Στον αγώνα με τον Πανθρακικό είδαμε τον Λούα να παίζει βασικός ενώ και ο Ντάτολο γύρισε στις προπονήσεις. Να υποθέσουμε πως η τιμωρία τους έχει λάβει τέλος;

Οι Λούα και Ντάτολο είναι παίκτες της ομάδας. Αν είναι αυτοί που πρέπει και αν δείξουν αυτά που πρέπει τότε θα παίξουν. Περίμενα την απόφαση της διοίκησης για να λειτουργήσω ανάλογα και να πάρω αυτήν την απόφαση. Από την στιγμή που επιβλήθηκαν πρόστιμα τα δεδομένα είναι τα εξής: αν δείξουν ότι μπορούν να αγωνιστούν και ότι αξίζουν να παίξουν αυτό θα γίνει. Εγώ πάντα κοιτάζω το τι είναι καλύτερο για την ομάδα.

- Η ομάδα συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Περιμένετε να γυρίσει κάποιος παίκτης, όπως για παράδειγμα ο Ντουντού;

Ο Ντουντού έχει κάνει μόνο μία προπόνηση και αυτό είναι όλο. Δεν έχει κάνει κάτι παραπάνω για να μπορεί να παίξει άμεσα. Όσον αφορά στους άλλους τραυματίες θα δούμε τι θα γίνει.

- Το κλίμα στην ομάδα έχει βελτιωθεί τις τελευταίες μέρες μετά την νίκη στην Κομοτηνή;

Ναι. Τα πράγματα αυτήν την στιγμή είναι καλύτερα από όλες τις απόψεις.

- Ο Ολυμπιακός αυτήν την στιγμή δουλεύει όπως θα θέλατε ενόψει και των πλέι οφ;

Αυτήν την περίοδο θα έχουμε πολλά κρίσιμα παιχνίδια. Την δεδομένη στιγμή κάνεις περισσότερο αποθεραπεία και λιγότερο προπόνηση.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις