Στον ανακριτή αύριο οι τέσσερις συλληφθέντες για τους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 18:28
UPD:18:31
A- A A+

Στον ειδικό εφέτη ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση, θα οδηγηθούν αύριο οι τρεις νεαροί και η 52χρονη μητέρα του ενός από αυτούς, που συνελήφθησαν το μεσημέρι από την Αστυνομία, με την κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Όπως έγινε γνωστό, η εμπλοκή των τριών νεαρών στην Οργάνωση αποδίδεται με βάση στοιχεία, που έχουν προκύψει από παρακολούθηση και καταγραφή των τηλεφωνικών συνομιλιών τους. Ο ένας εξ αυτών συνελήφθη στη Μήλο, ενώ η μητέρα του και οι δύο φίλοι του συνελήφθησαν το μεσημέρι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο συλληφθείς στη Μήλο, πριν από τη σύλληψή του, τηλεφώνησε στη μητέρα του και της είπε να κρύψει τις «γουρούνες». Στην κατοχή του βρέθηκαν αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, που αποκαλούνται «γουρούνες», ενώ ίδιοι μηχανισμοί κατασχέθηκαν στο εργαστήριο της μητέρας του στην οδό Σόλωνος 94, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, παρόμοιος μηχανισμός είχε εκραγεί πέρυσι έξω από το σπίτι της πρώην υπουργού Μαριέτας Γιαννάκου, στα Πατήσια.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή