Ολυμπιακός: Επίσημη πρόταση σε Μορένο

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 10:40

O 23χρονοςΚολομβιανός μεσοεπιθετικός.

A- A A+

O πρόεδρος της Ατλέτικο Νασιονάλ, Χουάν Κάρλος Ντε λα Κουέστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, μίλησε σε δημοσιογράφους και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Τζιοβάνι Μορένο.

Ο «ισχυρός» άνδρας της Νασιονάλ αποκάλυψε ότι ο Μορένο «βολιδοσκοπείται» από πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, μόνο οι Πειραιώτες όμως έχουν κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του. Παράλληλα, τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόταση για την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού από την Φιορεντίνα και την Διναμό Κιέβου:

«Πολλοί εκπρόσωποι ομάδων του εξωτερικού έχουν προσεγγίσει τη Νασιονάλ για τον Μορένο, αλλά η μόνη συγκεκριμένη πρόταση είναι από τον Ολυμπιακό», αποκάλυψε ο Ντε λα Κουέστα που δεν θέλησε να δηλώσει κάτι παραπάνω.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως, Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν προτίθενται να δώσουν τα 3,4 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει για την απόκτηση του 23χρονου Κολομβιανού μεσοεπιθετικού ο πρόεδρος της Νασιονάλ, ενώ δεν προσφέρουν πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό άσο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μορένο σκόραρε στο ματς της Νασιονάλ με την Μεντεγίν, αφού άνοιξε το σκορ με ωραία προσπάθεια μέσα από την περιοχή.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις