Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2002 07:01
A- A A+

Στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα νεφώσεις, τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί στα πελάγη πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση στα δυτικά και βόρεια από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 5 έως 15 βαθμούς, στα δυτικά άπό 12 έως 23 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί με τάση εξασθένησης. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στην Αττική τοπικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί με εξασθένηση αργότερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή