Champions League: Οδικώς στο Μιλάνο η Μπαρτσελόνα λόγω της ηφαιστειακής τέφρας

Κυριακή, 18 Απριλίου 2010 15:37
UPD:15:41
A- A A+

Οδικώς θα αναγκαστεί να μεταβεί η Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Ίντερ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη, λόγω του κλεισίματος των αεροδρομίων στις πόλεις των δυο συλλόγων από την τέφρα του ισλανδικού ηφαιστείου.

Οι Καταλανοί θα αναχωρήσουν την Κυριακή στις 17:00 ώρα Ελλάδος προκειμένου να προλάβουν να διανυκτερεύσουν στις Κάννες και το πρωί της Δευτέρας να φύγουν για να φτάσουν στο Μιλάνο.

Συνολικά το ταξίδι της Μπαρτσελόνα θα διαρκέσει 12 ώρες και υπάρχουν φόβοι για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές μετά από αυτό.

Εν τω μεταξύ, προβληματισμός επικρατεί για το πως θα μεταβούν οι φίλοι των «μπλαουγκράνα», που έχουν εισιτήρια για την αναμέτρηση, αλλά και οι δημοσιογραφικές αποστολές.

Κίνδυνος να αντιμετωπίσει την προοπτική ενός ανάλογου ταξιδιού υπάρχει και για τη Λυών, η οποία φιλοξενείται την Τετάρτη από τη Μπάγερν στο Μόναχο στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης, ενώ αν τα προβλήματα συνεχιστούν τινάζονται στον αέρα όλα τα σχέδια για τους αγώνες του Europa League.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις