Έκκληση Αλ. Παπαρήγα για μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 21-22/4

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010 17:27
A- A A+

Έκκληση για συμμετοχή στη διήμερη απεργία στις 21 και 22 Απριλίου απηύθυνε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, εκτιμώντας ότι αν βρεθούν ένα εκατομμύριο άνθρωποι στους δρόμους, αν «νεκρώσει» η Ελλάδα, τότε η κυβέρνηση θα προβληματιστεί.

Μιλώντας σε εργαζόμενους στην Ελευσίνα, η κ. Παπαρήγα υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ δίνει τη μάχη και μέσα και έξω από το κοινοβούλιο, επισημαίνοντας, όμως, ότι «όσες φωνές και να βάλεις μέσα στη Βουλή, όσο και αν χτυπήσεις το χέρι σου στο έδρανο, υπάρχει μια μεγάλη πλειοψηφία η οποία δεν πρόκειται να αποφασίσει φιλολαϊκά».

Α. Παπαρήγα: Μήνες τώρα ακούμε ψέματα με περικεφαλαία

Α. Παπαρήγα: Μήνες τώρα ακούμε ψέματα με περικεφαλαία

Σύμφωνα με την γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο εργάτης σήμερα πρέπει να καταλάβει ότι «υπάρχει και άλλος δρόμος, μπορεί να ζει καλύτερα. Και ότι αυτά τα μέτρα είναι αναπόφευκτα μόνο για το κεφάλαιο».

«Αν πιστέψετε στη δύναμή σας, θα βρούμε το δρόμο. Δεν φτάνει δηλαδή να αισθάνεστε ότι αυτά τα μέτρα σας αδικούν, αυτό δεν φτάνει. Πρέπει να καταλάβετε ότι μπορεί να ζήσουμε καλύτερα σε τούτο τον τόπο. Πολύ καλύτερα, με ασφάλεια, με σιγουριά να μην έχουμε το άγχος, αυτή τη θηλιά στο λαιμό. Αυτό πρέπει να συνειδητοποιηθεί», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή