Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010 05:00
UPD:05:10
A- A A+

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στην Ηπειρο και στα υπόλοιπα ορεινά. Βελτίωση από το βράδυ. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία και τα ορεινά της Ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας. Βελτίωση τη νύχτα. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τις μεσημβρινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Ανατολικά Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στις Κυκλάδες και την Κρήτη με σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών κυρίως το πρωΐ και βελτίωση το απόγευμα.

Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 7 Μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα νότια.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή