Champions League: Τσεκάρουν εισιτήρια για Μαδρίτη

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010 13:04
UPD:13:07

Ζοζέ Μουρίνιο (αριστερά) εναντίον Πέπ Γκουαρντιόλα στο σημερινό αγώνα που ανοίγει την αυλαία της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

A- A A+

Με το μεγάλο ματς μεταξύ της Ίντερ με την Μπαρτσελόνα ανοίγει απόψε η αυλαία της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45, MEGA). Οι «νερατζούρι» υποδέχονται τους «μπλαουγκράνα» σε ένα ζευγάρι που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο μεγάλος τελικός.

Μετά από επτά χρόνια και τον επεισοδιακό εμφύλιο με τη Μίλαν η Ίντερ βρίσκεται ξανά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «νερατζούρι» αντιμετωπίζουν τον πιο δύσκολο αντίπαλο μέχρι τον τελικό της Μαδρίτης. Την Παρασκευή η ομάδα του Μουρίνιο επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους, αλλά παρέμεινε στην δεύτερη θέση, αφού και η Ρόμα συνέχισε με επιτυχία.

Αλλαγές στο σύστημα από τον Πορτογάλο τεχνικό ο οποίος πάει σε λογική Τσέλσι Χίντινκ για να αντιμετωπίσει τα αστέρια της Μπαρτσελόνα. Έτσι, ο Καμπιάσο ετοιμάζεται να γίνει «σκούπα» μπροστά από τα αμυντικά χαφ, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Μαϊκόν θα έχει πιο προωθημένο ρόλο, σε αυτή του δεξιού χαφ. Ο Μουρίνιο έχει υψηλό κίνητρο απέναντι σε μία από τις παλιές του ομάδες με την οποία δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.

Εκτός είναι οι Σαντόν και Τόλντο, ενώ στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Σάμουελ, Μαϊκόν, Στάνκοβιτς και Ζανέτι,

Έχοντας διανύσει περίπου 1000 χλμ! Με το λεωφορείο έφτασε η Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο. Και αυτό γιατί η ηφαιστειακή τέφρα από την Ισλανδία έχει ακυρώσει τις περισσότερες αεροπορικές πτήσεις. Παρόλα αυτά ο Πέπε Γκουαρντιόλα το διασκέδασε λέγοντας ότι τουλάχιστον δεν χρειάστηκε η ομάδα να πάει στη Μόσχα με το λεωφορείο. Το σερί των επτά συνεχόμενων νικών έλαβε τέλος στο ντέρμπι της Βαρκελώνης απέναντι στην Εσπανιόλ, με τους «μπλαουγκράνα» να μένουν στο 0-0 και την Ρεάλ να μειώνει στον έναν βαθμό.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, πέρα από την ταλαιπωρία της ομάδας του, έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες του τραυματία Ινιέστα αλλά και του Τσιγκρίνσκι, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η προϊστορία είναι φανερά με την Μπαρτσελόνα, αφού οι Καταλανοί δεν έχουν ηττηθεί σε τέσσερα παιχνίδια που έχουν αντιμετωπίσει την Ίντερ στο Μιλάνο. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στη φάση των ομίλων, με το παιχνίδι στο Μιλάνο να λήγει ισόπαλο χωρίς γκολ, στις 16 Σεπτεμβρίου και αυτό στο «Καμπ Νου» να βρίσκει νικήτρια την Μπαρτσελόνα, με τέρματα των Πικέ και Πέδρο, στις 24 Νοεμβρίου.

Το προηγούμενο ραντεβού τους ήταν στη δεύτερη φάση των ομίλων τη σεζόν 2002/03, με την «Μπάρτσα» να νικά 3-0 στην έδρα της και το ματς στην Ιταλία να μένει και τότε στο 0-0. Στο όριο των καρτών εκ μέρους των πρωταθλητών Ευρώπης είναι ο Πουγιόλ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις