Στη φυλακή για ναρκωτικά ο γιος του ηθοποιού Μάικλ Ντάγκλας

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010 06:53
A- A A+

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών καταδικάστηκε ο γιος του ηθοποιού Μάικλ Ντάγκλας, Κάμερον, 32 ετών, μετά την ομολογία του στη κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών, ανέφεραν χθες δικαστικές πηγές. Ο Κάμερον έχει ήδη εκτίσει ποινή ενός έτους καθώς είχε κριθεί προφυλακιστέος.

Ο 32χρονος συνελήφθη τον Αύγουστο στη Νέα Υόρκη με μεγάλη ποσότητα μεταμφεταμίνης, καθώς και ποσοτήτων ηρωΐνης και κοκαΐνης.

Ο δικαστής Ρίτσαρντ Μπέρμαν δήλωσε ότι έλαβε υπόψη του τις επιστολές που τον καλούσαν να δείξει επιείκεια.

Ανάμεσα στους επιστολογράφους ήταν ο θρύλος του Χόλιγουντ Κερκ Ντάγκλας, 93 ετών, που ανέφερε ότι θέλει να δει τον εγγονό του να κάνει καριέρα ως ηθοποιός πριν πεθάνει. Στην δίκη παρέστη ο 62χρονος πατέρας του κατηγορουμένου.

Η σύντροφος του Ντάγκλας, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, έγραψε μαζί με το σύζυγό της στον δικαστή ότι ο Κάμερον Ντάγκλας «παλεύει με τα ναρκωτικά από τα 13 του» και περισσότερο χρειάζεται «αποτοξίνωση» παρά «φυλάκιση».

Η πολιτική αγωγή παρουσίασε στοιχεία που έδειξαν ότι ο Κάμερον Ντάγκλας πουλούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και χρησιμοποιούσε και ο ίδιος μεταμφεταμίνες.

Είχε φυλακιστεί το 1999 και το 2007, και πάλι για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο ίδιος, συμφώνησε να συνεργαστεί με πράκτορες της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών των ΗΠΑ (DEA) για την διαλεύκανση άλλων υποθέσεων, σύμφωνα με τις αρχές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή