Επαφή Ολυμπιακού για Κάλστρομ

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010 13:30

Ο Σουηδός μέσος της Λιόν είναι ο διακαής πόθος του Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος μάλιστα είχε στείλει για χάρη του προσωπική επιστολή στον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας.

A- A A+

Ο Κιμ Κάλστρομ είναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν τον Ολυμπιακό, με τη Λιόν να θέτει τα 4 εκατομμύρια ευρώ ως βάση στις διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του.

Ο Σουηδός μέσος της Λιόν είναι ο διακαής πόθος του Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος μάλιστα είχε στείλει για χάρη του προσωπική επιστολή στον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας. Ωστόσο, επειδή οι πληροφορίες για την τιμή παραχώρησης του 27χρονου άσου δεν ήταν ξεκάθαρες, η διοίκηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», ζήτησε να μάθει τις απαιτήσεις της Λιόν.

Όπως μεταφέρθηκε στους «ερυθρόλευκους», η γαλλική ομάδα ξεκινά τις διαπραγματεύσεις από τα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το του Κάλστρομ είναι 200.000 ευρώ το μήνα, δηλαδή περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως αν καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Λιόν, η τιμή παραχώρησης του παίκτη μπορεί να πέσει στα 2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο δεν είναι απαγορευτικό.

Αυτό όμως δεν ισχύει και με τις απαιτήσεις του ίδιου του παίκτη, διότι σε περίπτωση που πάρει τα χρήματα τα οποία ζητά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η προσαύξηση του 40% της εφορίας. ¶ρα τα 2 εκατομμύρια ευρώ μεταφράζονται σε 3, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να ξεπεράσουν το 1,5 ετησίως για κανέναν παίκτη.

Κρατάει τον Λούα Λούα

Αποφασισμένοι να «δέσουν» τον Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα είναι στον Ολυμπιακός όπως αναφέρει το «ΦΩΣ». Οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται να τον κρατήσουν για άλλα δύο χρόνια, όπως προβλέπει η οψιόν που υπέγραψαν οι δύο πλευρές τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς θεωρούν ότι δύσκολα θα βρουν παρόμοιο παίκτη με τα ίδια χρήματα.

Στους ανθρώπους του Ολυμπιακού έκανε καλή εντύπωση το γεγονός ότι παρόλο που ο παίκτης ήταν σε καραντίνα από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, έδειξε το καλό του πρόσωπο τόσο στο ματς με τον Πανθρακικό όσο και στο αντίστοιχο με τον ¶ρη Έτσι μετά τα πλέι οφ του πρωταθλήματος δεν αποκλείεται να υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση και στον παίκτη για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

«Κολλάνε» στην τιμή για Μορένο

Στην Αθήνα αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη (22/4) ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς από την Κολομβία όπου βρισκόταν τις τελευταίες μέρες. Η εισήγησή του για τον Τζιοβάνι Μορένο θα είναι θετική προς τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν υψηλή την τιμή του παίκτη.

Τόσο τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που ζητά η Ατλέτικο Νασιονάλ όσο και η εναλλακτική λύση που πρότεινε η ομάδα της Κολομβίας για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη με 2 εκατ. ευρώ. Στον Ολυμπιακό φοβούνται να πάρουν το ρίσκο για έναν παίκτη από τη Λατινική Αμερική, αλλά επειδή πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή δεν κλείνουν τις πόρτες.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις