Ολυμπιακός: Στα γραφεία της ΠΑΕ o Κόκκαλης

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 16:26
A- A A+

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε σήμερα ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος έχει συνάντηση με τους στενούς συνεργάτες του, ενώ θα δώσει το παρών στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

Ενημερώθηκε εκτενώς...

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Σωκράτης Κόκκαλης συναντήθηκε σήμερα με τους συνεργάτες του στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας. Σε αυτήν την συνάντηση ενημερώθηκε για το τι κινήσεις έχουν γίνει σε ζήτηματα μεταγραφικής ενίσχυση αλλά και επαφών για προπονητές. Έτσι απέκτησε μία πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει αυτήν την στιγμή. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για παίκτες ήταν αυτό του επιθετικού μέσου της Λιόν, Γκοβού.

Τι θα ζητήσει στην Σούπερ Λίγκα

Όσον αφορά στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ο Σ. Κόκκαλης αναμένεται να ζητήσει από τον πρόεδρο της Λίγκας, Νικόλας Πατέρα μια σειρά από εξηγήσεις για κάποια θέματα που τον έχουν ενοχλήσει. Μερικά από αυτά είναι:

1) Το γεγονός ότι δεν τήρησε όσα είχε υποσχεθεί μετά την εκλογή και δεν ασχολήθηκε με θέματα όπως είναι η βία και η ανεύρεση εσόδων.

2) Για την λειτουργία της πειθαρχικής επιτροπής.

3) Για την διπλή εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, αφού μετά από την εκλογή του Νικόλα Πατέρα στη Σούπερ Λίγκα, ο Αντώνης Αντωνιάδης δεν παραιτήθηκε.

4) Για το θέμα της βίας και για το ότι η Σούπερ Λίγκα δεν αντέδρασε επαρκώς, με αποτέλεσμα μα παύσει η επιχορήγηση του ΟΠΑΠ.

5) Για την αντίδραση που δεν υπήρχε από πλευράς Σούπερ Λίγκας στις αστυνομικές και εισαγγελικές διώξεις προς τον Ολυμπιακό και τους οργανωμένους φίλους του.

6) Για την παραδοχή του στην τελευταία συνεδρίαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ότι διεκδίκησε και ανέλαβε την προεδρία της Σούπερ Λίγκας για να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις