Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 05:00
UPD:05:15
A- A A+

Τοπικές βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στα βορειοδυτικά προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με βαθμιαία επικράτηση νοτιοανατολικών ανέμων έως 6 Μποφόρ στο Ιόνιο.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Πιθανότητα βροχών μικρής διάρκειας στη Μακεδονία από το απόγευμα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά στο Ιόνιο 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Πιθανότητα βροχών μικρής διάρκειας στη Θεσσαλία από το απόγευμα. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και στα Δωδεκάνησα το πρωΐ βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ που γρήγορα θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Πρόσκαιρες νεφώσεις με βροχές τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας αρχικά στη Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Κρήτη και από το βράδυ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ.

Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 Μποφόρ και στα ανατολικά 3 με 5 Μποφόρ. Εξασθένηση από το βράδυ στα δυτικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή