Ολυμπιακός: Πρόταση σε Πετρόφ μετά τα πλέι οφ

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 10:56
A- A A+

Πρόταση στον Μάρτιν Πετρόφ σκοπεύει να κάνει ο Ολυμπιακός αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Παραμένει φαβορί για τη θέση του προπονητή ο Βαλβέρδε, διερευνητική επαφή Κόκκαλη με Τερίμ.

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», μετά την πρόταση που έφτασε στα γραφεία του Ολυμπιακού για τον 31χρονο άσο, υπήρξε ραντεβού με τον μάνατζέρ του. Στη συνάντηση αυτή, η οποία έγινε την περασμένη Πέμπτη (15/4), ο εκπρόσωπος του παίκτη ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» ότι το κασέ του Πετρόφ είναι 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, αλλά με ένα τριετές κλειστό συμβόλαιο το συγκεκριμένο ποσό θα μπορούσε να μειωθεί.

Αμέσως μετά το τέλος της συζήτησης οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν από τον μάνατζερ του Βούλγαρου να προχωρήσει το θέμα και να τους ενημερώσει. Μάλιστα, όταν ο παίκτης ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τόνισε ότι η ελληνική ομάδα δεν είναι είναι η πρώτη του επιλογή, όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει στη χώρα μας.

Την επόμενη μέρα υπήρξε νέα επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να ψάξουν το ιατρικό ιστορικό του παίκτη, με τον εκπρόσωπό του να ξεκαθαρίζει ότι στα 15 χρόνια που ο Πετρόφ παίζει σε επαγγελματικό επίπεδο πριν από τέσσερα χρόνια είχε υποστεί ρήξη χιαστού, όταν αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» τσέκαραν όσα τους μετέφερε ο μάνατζερ του Πετρόφ και και αφού επιβεβαίωσαν τα παραπάνω, ξεκαθάρισαν στον εκπρόσωπο του Βούλγαρου ότι «μας ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής και σκοπεύουμε να κάνουμε πρόταση, αλλά θέλουμε να μας δώσετε μερικές μέρες προθεσμία για να ολοκληρωθούν τα πλει οφ». Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι στα μέσα Μαΐου θα υπάρξουν εξελίξεις.

Παραμένει φαβορί ο Βαλβέρδε

Την ολοκλήρωση των πλέι οφ περιμένουν στον Ολυμπιακό για να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΦΩΣ», οι «ερυθρόλευκοι» σε μια από τις επαφές που είχαν με τον Βάσκο τεχνικό, τον ρώτησαν για κάποιους παίκτες από την Ισπανία. Ένας από αυτούς είναι ο Ντιέγκο Κόστα, ο επιθετικός της Βαγιαδολίδ, ο οποίος φέτος σε 29 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν πέτυχε 8 γκολ.

Πάντως, η «SportDay» αποκάλυψε ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος ακούγεται ότι βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές. Ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε περισσότερο. Ο Τερίμ για να εργαστεί στον ελληνικό σύλλογο εκτιμάται ότι θα ζητήσει αρκετά χρήματα για το συμβόλαιό του και μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές.

Δεν βιάζεται ο Κόκκαλης

Εκτός από τα θέματα της Σούπερ Λίγκας, ο Σωκράτης Κόκκαλης κατά την χθεσινή του επίσκεψη στα γραφεία του συλλόγου μίλησε με τους συνεργάτες του και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. «Τώρα έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ και υπάρχει χρόνος να αποφασίσουμε με ηρεμία όλα τα υπόλοιπα και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Μέχρι τώρα έχουμε ακούσει ή διαβάσει 50 προπονητές και 100 παίκτες για τον Ολυμπιακό», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παγκόσμια οικονομική κρίση λέγοντας: «Όλους τους έχει αγγίξει η κρίση. Μόνο τους ποδοσφαιριστές δεν έχει αγγίξει που ζητούν ότι τους κατέβει στο κεφάλι. Σε λίγο λίγο καιρό όμως θα αρχίσουν να πέφτουν και τα κασέ των των ποδοσφαιριστών σε νορμάλ επίπεδα, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλές επιλογές. Από εμάς εξαρτάται στη συνέχεια να επιλέξουμε τους καλύτερους για την ομάδα μας».

Για να τελειώσει με τα εξής: «Υπάρχουν ομάδες σε όλη την Ευρώπη που χρωστάνε της Μχαλούς. Εμείς έχουμε φτιάξει ένα γήπεδο-στολίδι, σύγχρονο αθλητικό κέντρο, μια ομάδα που έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα, παίζουμε σχεδόν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε φέρει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και τα ακούμε και από πάνω».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις