Νιόπλιας: «Είμαστε φαβορί ως πρωταθλητές»

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 15:15

«Είμαστε το φαβορί γιατί πήραμε το πρωτάθλημα. Επιπλέον παίζουμε σε ένα γήπεδο που νιώθουμε σπίτι μας. Αυτά από μόνα τους δεν φτάνουν. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, αν θέλουμε να αποφύγουμε τις εκπλήξεις», δήλωσε ο προπονητής των «πρασίνων».

A- A A+

Φαβορί χαρακτήρισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Νιόπλιας, την ομάδα του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ¶ρη, λόγω του ότι έρχεται στον τελικό ως πρωταθλήτρια.

Όπως εξήγησε, σε ένα παιχνίδι σαν και το αυριανό, όλα μπορούν να κριθούν σε μια μόνο λεπτομέρεια, όμως τόνισε πως οι παίκτες του έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα ως πρωταθλητές, αλλά και λόγω της έδρας του τελικού, το Ολυμπιακό Στάδιο.

«Είμαστε το φαβορί γιατί πήραμε το πρωτάθλημα. Επιπλέον παίζουμε σε ένα γήπεδο που νιώθουμε σπίτι μας. Αυτά από μόνα τους δεν φτάνουν. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, αν θέλουμε να αποφύγουμε τις εκπλήξεις. Πάντοτε υπάρχει ένα φαβορί. Και είναι και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Στην ομάδα μας έχουμε παίκτες που έχουν κατακτήσει σχεδόν όλες τις μεγάλες διοργανώσεις παγκοσμίως», υποστήριξε.

Αναφορικά με την κατάσταση των Νίνη, Καραγκούνη και Λέτο, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και πως θα αγωνιστούν αύριο, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τέλους την απόφαση της ΕΠΟ, για τον αν μπορεί να αγωνιστεί ο Σαριέγκι, για να καταστρώσει τα πλάνα του.

Όσον αφορά το κλίμα που εύχεται να επικρατήσει μεταξύ των φίλων των δυο ομάδων, δήλωσε: «Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καλή και είναι σημαντικό γιατί παίξαμε ντέρμπι με φιλάθλους μόνο της μιας ομάδας και αυτό δεν είναι ωραίο. Θέλουμε αυτό το κοντράστ των συναισθημάτων. Όποιος θέλει να κάνει επεισόδια να πάει έξω από το γήπεδο».

Από την πλευρά των παικτών σε ερωτήσεις απάντησε ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Θέλουμε να τελειώσουμε ιδανικά τη χρονιά. Το κίνητρο για εμάς είναι μεγάλο. Θέλουμε ο κόσμος και από τις δυο ομάδες να το ευχαριστηθεί και ελπίζω να μην γίνουν επεισόδια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις