ΠΑΣΟΚ: Μνημείο θράσους η δήλωση Σαμαρά

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 17:16
A- A A+

«Μνημείο θράσους, εμπαιγμού των πολιτών και πολιτικής αμνησίας», χαρακτήρισε τη σημερινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής.

«Ο κ. Σαμαράς μίλησε σαν να μην υπήρξε υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ που οδήγησαν τη χώρα στο χάος μέσα σε πέντε χρόνια», πρόσθεσε και απάντησε στην επίθεση του προέδρου της ΝΔ, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

«Οι Έλληνες θυμούνται καλά ότι η ΝΔ, ως κυβέρνηση, εξέθρεψε το κράτος της σπατάλης, της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, των σκανδάλων, των αθρόων, πελατειακών προσλήψεων. Κατέστησε τη χώρα διεθνώς αναξιόπιστη και ανυπόληπτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Στα δύσκολα δε, την εγκατέλειψε στην τύχη της», συμπλήρωσε ο κ. Πεταλωτής και συνέχισε με τα ακόλουθα: «¶φησε όμως “προίκα” στον ελληνικό λαό ένα έλλειμμα 13,6%».

«Τα χθεσινά στοιχεία της Eurostat επιβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα προεκλογικά ψεύδη της αλλά και την κατάφωρη εξαπάτηση του ελληνικού λαού», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και είπε ακόμη:

«Η ομολογία της αποτυχίας εκφράστηκε με τον πλέον αποκαλυπτικό τρόπο από τον ίδιο τον κ. Σαμαρά, όταν ο εκπρόσωπός του κόμματός του δήλωσε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «παρέλαβε από την ΝΔ κρίση ελλείμματος και κρίση χρέους».

«Όσον αφορά τις προτάσεις της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ακόμα τις περιμένουμε αφού μέχρι τώρα, πέρα από ευχολόγια, δεν προσθέτουν τίποτα συγκεκριμένο», κατέληξε ο κ. Πεταλωτής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή