Ολυμπιακός: Πρόταση - «μαμούθ» για Αβραάμ

Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 11:25
UPD:11:26
A- A A+

Πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ από την Βόλφσμπουργκ φέρεται να έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός, προκειμένου να παραχωρήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στον γερμανικό σύλλογο. Μετά τα play off θα το σκεφτούν ...καλύτερα οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων».

Μπορεί τον τελευταίο καιρό πολλοί σύλλογοι της Ευρώπης να ...«σφάζονται» για τα πόδια του Βασίλη Τοροσίδη και του νεαρού Κυριάκου Παπαδόπουλου, αφού κατά καιρούς για τους δύο ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, το ενδιαφέρον όμως το έκανε ...πράξη η Βόλφσμπουργκ και μάλιστα με μία πολύ δελεαστική πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο!

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Πρωταθλητής» οι Γερμανοί της Βόλφσμπουργκ επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του 25χρονου διεθνή αμυντικού των «ερυθρολεύκων», αφού στο πρόσωπο του Αβραάμ «βλέπουν» τον ηγέτη της ...προβληματικής αμυντικής γραμμής του συλλόγου.

Το θέμα της μετακίνησης του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην περσινή πρωταθλήτρια Γερμανίας χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσουλιάκος, ο οποίος συνεργάζεται κυρίως με ομάδες της Μπουντεσλίγκα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πελάτες του συγκεκριμένου ατζέντη είναι οι Γκέκας, Χαριστέας, Πλιάτσικας, Λυμπερόπουλος, όπου άπαντες κάνουν καριέρα στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού πάντως αναμένεται να ασχοληθεί «ενεργά» με το θέμα μετά το τέλος των play off και τότε αναμένεται να γίνει μία νέα κουβέντα με τον διεθνή άσο, τον μάνατζερ και τους ιθύνοντες της Βόλφσμπουργκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αγοράσει τον Αβραάμ από τον ¶ρη έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ πριν δύο χρόνια και αν η πρόταση αγοράς είναι περίπου τριπλάσια, τότε είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι των Πειραιωτών θα σκεφτούν πολύ σοβαρά την πρόταση πώλησης του 25χρονου αμυντικού.

www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις