Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Τοροσίδη

Κυριακή, 25 Απριλίου 2010 16:09
A- A A+

Οι τραυματισμοί για τον Ολυμπιακό δεν έχουν τέλος. Ο Βασίλης Τοροσίδης τέθηκε εκτός από το ματς με την Αρη και κινδυνεύει να χάσει και αυτό με τον ΑΕΚ. Η Εσπανιόλ για Όσκαρ.

Τον αμυντικό των «ερυθρολεύκων» χτύπησε η ατυχία καθώς σε μια φάση στο δίτερμα γλίστρησε μόνος του και γύρισε το αριστερό του πόδι. Ο «Τόρο» υπέφερε από τους πόνους με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση κουτσαίνοντας. Ο Τοροσίδης θα κάνει μαγνητική τομογραφία την Δευτέρα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα μιας και η κάκωση μεταξύ γάμπας και αχίλλειου τένοντα είναι ύπουλος τραυματισμός.

Ολα δείχνουν ότι ο διεθνής άσος δεν θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον ¶ρη στη Θεσσαλονίκη ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στο ματς του Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή. Μάλιστα, αν στην γάμπα υπάρχει και τράβηγμα τότε θα μείνει περισσότερες μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η Εσπανιόλ για Όσκαρ

Στο μεταγραφικό της στόχαστρο έχει βάλει η Εσπανιόλ τον Όσκαρ Γκονζάλες. Η ισπανική ομάδα έχει τσεκάρει ουκ ολίγες φορές τον μέσο του Ολυμπιακού με τελευταία να είναι στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ¶ρη. Οι άνθρωποι της Εσπανιόλ έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές, προσεγγίζοντας τον μάνατζερ του παίκτη ενώ και ο Οσκαρ δεν θα έλεγε όχι στο να επαναπατριστεί. Από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παραχωρούν τον Ισπανό, με την Εσπανιόλ να φημολογείται ότι στα τέλη Μαΐου θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις