Επί τάπητος οι συγχωνεύσεις στο Δημόσιο

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 09:11
UPD:12:11

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις της τριμερούς αντιπροσωπείας του ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ, με κυβερνητικά στελέχη, καθώς για σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

A- A A+

Συνεργασία με τους κ.κ. Θ.Πάγκαλο και Φ.Σαχινίδη θα έχει το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός με αντικείμενο τις επικείμενες συγχωνεύσεις και καταργήσεις δημόσιων υπηρεσιών, Οργανισμών και Φορέων. Αύριο, εν τω μεταξύ, συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις της τριμερούς αντιπροσωπείας του ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ, με κυβερνητικά στελέχη. Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνάντηση με την υπουργό Οικονομίας.

Τη βεβαιότητα της ελληνικής κυβέρνησης ότι οι διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο του μηχανισμού χρηματοδότησης της Ελλάδας θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα, στις αρχές Μαΐου, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην έδρα του ΔΝΤ, μετά τη συνάντησή του με τον γενικό διευθυντή του οργανισμού, Ντομινίκ Στρος-Καν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή