Εξετάζουν και Αντριάνο στον Ολυμπιακό

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 10:49

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχουν ασχοληθεί με αυτή την περίπτωση, ωστόσο ο Αντριάνο που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της χώρας μας.

A- A A+

Το όνομα του Αντριάνο φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Δεν έχουν ασχοληθεί οι «ερυθρόλευκοι», ανοιχτή αφήνει την πόρτα ο Βραζιλιάνος άσος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «ΦΩΣ», ο Αντριάνο είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό. Το φλερτ του 29χρονου παίκτη άλλωστε με την ελληνική ομάδα είχε ξεκινήσει από τον περασμένο χειμώνα, χωρίς ωστόσο να καταλήξει σε γάμο, αφού ο Βραζιλιάνος προτίμησε να παραμείνει στη χώρα του με τη φανέλα της Φλαμένγκο.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχουν ασχοληθεί με αυτή την περίπτωση, ωστόσο ο Αντριάνο που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της χώρας μας. «Μέσα στον Μάιο θα αποφασίσω για την καριέρα μου, αλλά η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για μια σοβαρή συζήτηση με τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν του Ολυμπιακού η πόρτα είναι ανοιχτή για μένα, αλλά η δική μου είναι», τόνισε η πλευρά του πρώην άσου της Ίντερ.

Βαλβέρδε ή...

Την κατάλληλη στιγμή περιμένουν στον Ολυμπιακό για να ασχοληθούν με το θέμα του προπονητή. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν και παραμένει η μοναδική σοβαρή λύση που υπάρχει για τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, οι δύο πλευρές φέρεται από τις αρχικές συζητήσεις τους να τα έχουν βρει και απομένει πλέον μόνο το ΟΚ από τον Σωκράτη Κόκκαλη για τη επιστροφή του Βάσκου τεχνικού. Το θέμα του Βαλβέρδε πάντως, είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει κατά την διάρκεια των πλέι οφ.

Σε περίπτωση ωστόσο, που χαλάσει του Ισπανού τεχνικού και παράλληλα η ομάδα πάει καλά στα πλέι οφ, υπάρχει το ενδεχόμενο να παραμείνει το δίδυμο των Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Ανδρέα Νινιάδη στην τεχνική ηγεσία. Κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όμως είναι ένα σενάριο που δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αυτός που θα πάρει την οριστική απόφαση δεν είναι άλλος από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Όσο για τον Φατίχ Τερίμ το όνομα του οποίου ακούγεται το τελευταίο διάστημα δύσκολα θα «παίξει» για τον πάγκο του Ολυμπιακού και μάλιστα σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επίσημη διάψευση από την ΠΑΕ για τον Τούρκο τεχνικό καθώς η διοίκηση φέρεται ενοχλημένη από τις διαστάσεις που έχει πάρει το όλο θέμα.

Επαφή με Σόσα

Από το μικροσκόπιο του Ολυμπιακού πέρασε ο Χοσέ Ερνέστο Σόσα, ο οποίος είναι ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στην ελληνική ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν στο ματς της Εστουντιάντες με την Ρίβερ Πλέιτ, με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να αφήνει θετικές εντυπώσεις.

«Υπάρχει επαφή με τον Ολυμπιακό εδώ και πολύ καιρό. Προτείναμε και πρόσφατα τον παίκτη στον ελληνικό σύλλογο μέσω συνεργατών μας που γνωρίζουν καλά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Χοσέ είναι αφοσιωμένος στην προσπάθεια που κάνει η Εστουντιάντες για τον τίτλο και μέσω της εξαιρετικής απόδοσης ευελπιστεί να ταξιδέψει στη Νότια Αφρική για το Μουντιάλ», είπε στον «Πρωταθλητή» ο μάνατζέρ του, Μαξιμιλιάνο Πάρα.

Όσο για το αν βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να παίξει στον Ολυμπιακό ο εκπρόσωπος του πρώην παίκτη της Μπάγερν Μονάχου, πρόσθεσε: «Πολύ θετικά. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλο ευρωπαϊκός σύλλογος με συνεχή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ και πολλούς τίτλους. Αν μας γίνει πρόταση, σίγουρα θα την εξετάσουμε με προσοχή. Εξάλλου στον Ολυμπιακό παίζει ο αγαπητός μας Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος μιλάει σε όλους εδώ με τα καλύτερα λόγια για την ελληνική ομάδα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις