Συνεδριάζει στις 10:30 η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010 09:10
UPD:09:33

A- A A+

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, συνεδριάζει στις 10.30 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με θέμα την προσφυγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης.

Σήμερα επίσης, θα υπάρξει κοινή για όλα τα υπουργεία συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της ΕΚΤ, με κύριο αντικείμενο τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων και την ταχύτερη προώθηση των μεταρρυθμίσεων.

Όπως υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκαλείται με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού «επειδή θέλουμε διάλογο, όχι απλώς για να ακούσει και να χειροκροτήσει η ΚΟ, αλλά για να συζητήσει πάνω στο ζήτημα του δανεισμού».

Επιπλέον, ο κ. Πεταλωτής υποστήριξε πως όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και η μεγαλύτερη μερίδα του λαού «ευθαρσώς» προκρίνουν τη διαδικασία που προωθεί η κυβέρνηση, «γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση από αυτή που ακολουθεί» και συμπλήρωσε ότι επειδή γνωρίζουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ποιος ευθύνεται, θα εκφραστούν και με τον ανάλογο τρόπο που ορίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι.

Εξάλλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει ζήτημα ανασχηματισμού», εξηγώντας πως «όταν έχουμε να κάνουμε με μια τόσο σημαντική κατάσταση είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν περισσεύει και κανείς δεν μπορεί να αλλάζει τη σύνθεση της κυβέρνησης, όταν μάλιστα όλοι τα υπουργεία εργάζονται τόσο σκληρά».

Για σήμερα είναι επίσης προγραμματισμένη

Στις 16:00 ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Abdallah Bin Zayed Al Nahyam και στη συνέχεια, με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή