Ολυμπιακός: Σκόκο ο πρώτος στόχος

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010 10:53

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού εξακολουθεί να είναι ο Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή».

A- A A+

Ο Νάτσο Σκόκο φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι και ακολουθεί ο Ντιέγκο Σόουζα. Συνάντηση των «ερυθρολεύκων» στα γραφεία, με τον μάνατζερ του Μάρτιν Πετρόφ.

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού εξακολουθεί να είναι ο Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή». Οι ιθύνοντες του συλλόγου θεωρούν ότι ο Αργεντινός άσος, μπορεί να κλείσει αρκετές τρύπες λόγω της δυνατότητας που έχει να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, ενώ σημαντικό ατού θεωρείται η ταχύτητά του, η υψηλή τεχνική του κατάρτιση καθώς και η ευχέρεια που έχει σκοράρισμα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την επιθυμία του 25χρονου άσου να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάνουν τους «ερυθρόλευκους» να τον έχουν πρώτο στη λίστα με τα ονόματα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Παρόλα αυτά στον Ολυμπιακός εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Ακολουθεί Ντιέγκο Σόουζα

Μία από τις περιπτώσεις που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο Ντιέγκο Σόουζα, ένας παίκτης για τον οποίον οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κινηθεί και τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Παλμέιρας είχε φτάσει κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά ο Ζίκο «φρέναρε» τη μεταγραφή τότε.

Στο λιμάνι έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του Σόουζα και θεωρούν ότι θα ήταν ο ιδανικός παρτενέρ του Ντουντού στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Επίσης, ένας από τους λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και πάλι την περίπτωσή του είναι η τιμή του, η οποία πλέον δεν κυμαίνεται σε απλησίαστα επίπεδα.

Μάλιστα, η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου άσου, η Traffic πρότεινε ξανά πριν από μερικές μέρες τον παίκτη, ζητώντας τα μισά χρήματα από αυτά που είχε ζητήσει τον Ιανουάριο. Τα χρήματα για το 50% του Σόουζα είναι κάπου στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι όταν έρθει η κατάλληλη ώρα είναι δεδομένο ότι το όνομα του παίκτη της Παλμέιρας θα παίξει γερά για τον Ολυμπιακό.

Συνάντηση για Πετρόφ

Στο μεταξύ στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε ο εκπρόσωπος του Μάρτιν Πετρόφ στην Ελλάδα, ο οποίος είχε μια γενική κουβέντα με τα στελέχη της διοίκησης. Παρόλα αυτά οι δύο πλευρές δεν επεκτάθηκαν σε λεπτομέρειες καθώς όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ, δεν πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις