Σε θερμό κλίμα η συνάντηση του Κ. Παπούλια με τον ΥΠΕΞ των ΗΑΕ

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010 12:48
UPD:12:51

«Είμαστε πολύ ευτυχείς που υπάρχουν επενδυτικά κεφάλαια που θα έρθουν από τη χώρα μας προς τη δική σας και ότι εσείς είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε αυτές τις επενδύσεις», δήλωσε ο Σεΐχης Abdullah Bin Zayed Al Nahyan.

A- A A+

Σε θερμό κλίμα παραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), Σεΐχη Abdullah Bin Zayed Al Nahyan, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μεταφέροντας τις ευχές και τα αισθήματα αγάπης και εκτίμησης του Προέδρου Σεΐχη Χαλίφα, ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αναφέρθηκε στην προώθηση της συνεργασίας των δύο χωρών στον ναυπηγοεπισκευαστικό τομέα.

«Είμαστε πολύ ευτυχείς που υπάρχουν επενδυτικά κεφάλαια που θα έρθουν από τη χώρα μας προς τη δική σας και ότι εσείς είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε αυτές τις επενδύσεις», δήλωσε ο Σεΐχης Abdullah Bin Zayed Al Nahyan, ο οποίος στις 16:00 θα έχει συνάντηση και με τον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συνεργασία με τα ΗΑΕ, ιδιαίτερα όπως σημείωσε «αυτή την περίοδο που ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι περνάμε δυσκολίες, οι οποίες δεν οφείλονται βέβαια ολοκληρωτικά σε μας, αλλά σε πολλούς λόγους και αιτίες, όπως είναι η κερδοσκοπική μανία ορισμένων κύκλων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή