Champions League: Μπαρτσελόνα-Ίντερ μέρος 2ο

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010 11:57
REUTERS/ALBERT GEA

A- A A+

Όλος ο πλανήτης περιμένει την ρεβάνς της Βαρκελώνης (21:45, ΝΕΤ) και το αν η ομάδα του Πέπε Γκουαρντιόλα μπορεί να ανατρέψει το 3-1 του Μιλάνο, την ώρα που η Ίντερ να ψάχνει την επιστροφή της σε μεγάλο τελικό από το 1972.

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται η Μπαρτσελόνα η οποία για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα» ο Πέπε Γκουαρντιόλα αντιμετωπίζει το φάσμα του αποκλεισμού. Στο παιχνίδι του Μιλάνο ο Πέδρο έβαλε μπροστά τους Καταλανούς στο σκορ, αλλά στη συνέχεια η Ίντερ καθοδηγούμενη εκπληκτικά από τον Μουρίνιο έφτασε σε μεγάλη νίκη με 3-1 και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στο τελικό.

Για το πρωτάθλημα ο Γκουαρντιόλα ξεκούρασε κάποιους παίκτες απέναντι στην Χερέθ, με τη νίκη να έρχεται σχετικά δύσκολα παρά το 3-1. Έτσι, η διαφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε στον έναν βαθμό, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ο Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Πουγιόλ, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Αμπιντάλ. Επίσης, δύσκολα θα καταφέρει ο Ινιέστα να αγωνιστεί, αφού απουσιάζει καιρό.

Η Ίντερ απέδειξε με την εμφάνισή της στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με μία εκπληκτική εμφάνιση κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ και να πάρει προβάδισμα. Στο πρωτάθλημα ο Μουρίνιο ξεκούρασε βασικούς στο παιχνίδι με την Αταλάντα, αλλά το άσχημο ήρθε με τον τραυματισμό του Σνάιντερ ο οποίος έγινε αλλαγή και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος.

Τα ευχάριστα όμως ήρθαν την Κυριακή με την εντός έδρας ήττα της Ρόμα από την Σαμπντόρια και πλέον οι «νερατζούρι» τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος έχουν προβάδισμα δύο βαθμών. Για την αναμέτρηση της Βαρκελώνης ο Μουρίνιο δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Στάνκοβιτς και τον τραυματία Σαντόν.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στη Βαρκελώνη στη φάση των ομίλων με την Μπαρτσελόνα να κερδίζει εύκολα με 2-0, αλλά το σημερινό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις