Αλβάρες: «Δεν λέω όχι στην ΑΕΚ»

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 10:50
A- A A+

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν ότι εξετάζει η ΑΕΚ είναι και αυτό του Χούλιο Αλβάρες της Μαγιόρκα. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της Μαγιόρκα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αν δεν προχωρήσει η περίπτωση Ζεοβάνι, δεν αποκλείεται η περίπτωσή του να εξεταστεί.

Ο ίδιος μίλησε στην «SportDay» και αναφέρθηκε στις φήμες για την ΑΕΚ. «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι τώρα, γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια με τη Μαγιόρκα και θέλω να τη βοηθήσω να βγει στο Champions League. Με αυτά τα θέματα ασχολείται ο μάνατζέρ μου και του έχω πει πως αυτή την περίοδο θέλω να είμαι προσηλωμένος στους αγώνες της ομάδας μου. Επομένως δεν γνωρίζω αν η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για μένα», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Το βέβαιο είναι πως η Μαγιόρκα μού έχει κάνει πρόταση ανανέωσης, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία. Από σεβασμό στην ομάδα μου θα ήθελα πρώτα να ολοκληρώσω τις συζητήσεις μαζί της και αν δεν καταλήξουμε σε συμφωνία, θα εξετάσω όλες τις προτάσεις που θα έχω. Αν έρθει πρόταση από την ΑΕΚ, εννοείται πως θα τη συζητούσα. Δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Στο Λίβερπουλ για Νέμεθ

Στο Λίβερπουλ θα βρεθούν την Πέμπτη ο Σταύρος Αδαμίδης και ο ¶ρναρ Γκρέταρσον όπου θα έχουν συναντήσεις στο Λίβερπουλ με ανθρώπους των «κόκκινων». Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η επέκταση του δανεισμού του Κρίστιαν Νέμεθ για έναν ακόμη χρόνο. Εκτός από τον Ούγγρο δεν αποκλείεται να υπάρξει συζήτηση και για άλλους παίκτες της Λίβερπουλ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις