Μουρίνιο: Μεγάλη ομάδα η Μπαρτσελόνα με έλλειψη fair play

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 13:01
EPA/MATTEO BAZZI

A- A A+

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να ήταν πανευτυχής μετά τη μεγάλη πρόκριση της Ίντερ στον τελικό του Champions League, όμως δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην Μπαρτσελόνα, την οποία χαρακτήρισε ομάδα με πλούσιο ταλέντο, αλλά παντελή έλλειψη fair play.

Για τον Πορτογάλο τεχνικό η συμπεριφορά όλων των φίλων των «μπλαουγκράνα» ήταν απαράδεκτη και εξήγησε γιατί μετά το τέλος του μεγάλου μεταξύ τους ημιτελικού.

«Ο Μέσι και οι υπόλοιπο παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν τεράστιο ταλέντο, αλλά δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Όπως δεν έδειξαν και το απαραίτητο fair play. Μέσα και έξω από το γήπεδο», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε γιατί πετούσαν πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο μας. Καλέσαμε την αστυνομία στις 11 και αυτή ήρθε στις 3 και μισή. Ο Ετό, ο οποίος έρχεται συχνά στην πόλη, ενημερώθηκε από την αστυνομία πως πρέπει να πληρώσει φόρους που δεν έχει καταβάλει από το 2005».

Όσο με το ματς, τόνισε: «Αυτή είναι η πιο όμορφη ήττα της ζωής μου, αν και πιστεύω πως αξίζαμε την ισοπαλία. Η χαρά μου είναι απίστευτη. Ίσως και μεγαλύτερη από τότε που κατέχτησα το τρόπαια με την Πόρτο».

Τέλος, αναφορικά με τον τελικό σχολίασε: «Όταν φτάνεις στον τελικό θες να τον κερδίσεις. Η Ίντερ έχει πλέον τη δύναμη και στην Ευρώπη. Αν δεν το κατακτήσει φέτος, θα το κατακτήσει σε λίγα χρόνια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις