Τοπαλίδης: «Κάτι έχουμε σκεφτεί για Μέσι»

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 18:31
UPD:18:32

A- A A+

Η Αργεντινή έχει παγκόσμιας κλάσης αλλά η Εθνική ομάδα ξέρει πως να αντιμετωπίσει τον Μέσι και τους συμπαίκτες του, σύμφωνα με τον Γιάννη Τοπαλίδη.

Ο βοηθός του Οτο Ρεχάγκελ στην Εθνική ομάδα δήλωσε στον «Sentra 103,3»:

Για την Αργεντινή:

«Έχουμε δει όλα τα dvd από την προκριματική φάση και το τελευταίο τους παιχνίδι με την Γερμανία. Πρόκειται για παίκτες παγκόσμιας κλάσης, ο Μέσι είναι μεγάλος παίκτης. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας για το πως θα παίξουμε με την Αργεντινή, αλλά προέχουν τα παιχνίδια με Κορέα και Νιγηρία και αυτά είναι πιο σημαντικά για εμάς».

Για αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα:

«'Εγινε συνεννόηση με το προπονητικό τιμ. Οι παίκτες μόλις τελειώσουν τις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, θα κάνουν διακοπές, περίπου δέκα ημερών. Μετά έχουν πάρει ένα ειδικό πρόγραμμα έτσι ώστε στις 17 του μηνός που θα συγκεντρωθεί η ομάδα να ξεκινήσει κανονικά η προετοιμασία».

Για τη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Ιντερ:

«Όταν μια ομάδα πάει στον τελικό, πάντα πάει δικαία. Όμως το καθοριστικό ήταν το πρώτο παιχνίδι που ήρθε 3-1 υπέρ της 'Ιντερ και έτσι ήρθε με ένα αβαντάζ στη Μαδρίτη. Αν και χθες ο Μουρίνιο και η Ιντερ έδειξαν στοιχεία μεγάλης ομάδας. Έπαιζε με δέκα παίκτες περίπου 70 λεπτά. Αξίζουν συγχαρητήρια. Οταν πήρε την κόκκινη κάρτα και έκανε ο Μουρίνιο τις αλλαγές που έκανε πραγματικά εντυπωσιάστηκα».

Για τον τελικό του Τσάμπιονς Λινγκ ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μπάγερν Μονάχου:

«Όχι, δεν μπορείς να πεις σε ένα τελικό προγνωστικά. Αν παίξει πλήρης η Μπάγερν έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει. Μην ξεχνάμε ότι στο χθεσινό παιχνίδι η Ιντερ υπερασπιζόταν ένα αποτέλεσμα. Εκεί το ματς θα είναι στο 0-0 και θα είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις