Ολυμπιακός: Ανασύνταξη με ΑΕΚ

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 12:37

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να μαζέψουν τα κομμάτια εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στα πλέι οφ και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

A- A A+

Επιχείρηση ανασύνταξη ξεκινά στον Ολυμπιακό αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ. Δραστικά μέτρα μετά τα πλέι οφ, αναμένεται να πάρει η «ερυθρόλευκη» διοίκηση.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να μαζέψουν τα κομμάτια εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στα πλέι οφ και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι άλλωστε και ο μοναδικός στόχος που έχει μείνει τη φετινή σεζόν.

Παρόλα αυτά στελέχη της διοίκησης του συλλόγου προειδοποιούν ότι η αδιαφορία ορισμένων δεν πρόκειται να περάσει έτσι. Ωστόσο, επειδή ο Ολυμπιακός είναι ακόμα πρώτος στη σχετική βαθμολογία των πλέι οφ, οι αλλαγές και τα μέτρα θα παρθούν μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Κάποια πράγματα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα όπως η αλλαγή προπονητή. Αν αυτός θα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε ή κάποιος άλλος, αυτό θα γίνει γνωστό στο τέλος των πλέι οφ. Όσο για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα συνεχίσει μέχρι νεωτέρας στον πάγκο της ομάδας παρότι ακούστηκε ότι από τη μέρα που ανέλαβε ζήτησε δύο φορές να παραιτηθεί.

Σκληρά μέτρα

Αυτό που έχει πειράξει τη διοίκηση του Ολυμπιακού περισσότερο είναι ότι κάποιοι αντιδρούν με απάθεια στις φετινές ήττες. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την ήττα από τον ¶ρη και κατά την επιβίβαση της ομάδας στο αεροπλάνο της επιστροφής κάποιοι ρωτούσαν το σκορ του αγώνα ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Ίντερ.

Πάντως, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» είναι αποφασισμένη να πάρει σκληρές αποφάσεις σχετικά με τα συμβόλαια των παικτών, ειδικά αν δεν υπάρξει η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ. Προβλέπεται να κοπούν συμβόλαια, μπόνους και άλλες παροχές. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ», ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει περάσει το μήνυμα στο Ρέντη ότι από τη στιγμή που έρχονται δύσκολες μέρες σε ότι αφορά στο οικονομικό, για την ΠΑΕ, κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και για τους παίκτες.

Μετά την Τούμπα τα σπουδαία

Τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να κρίνουν πολλά για την πρώτη θέση των πλέι οφ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έχει προγραμματίσει κάποια ραντεβού, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη.

Το πρώτο θέμα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει είναι αυτό του προπονητή με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να παραμείνει το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Σε ότι αφορά στο μεταγραφικό σχεδιασμό, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο κεντρικών χαφ και δύο παικτών για τις πτέρυγες. Μάλιστα, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ έχουν κλειστεί κάποια ραντεβού με μάνατζερ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις