ΠΑΟΚ-¶ρης: «Αιώνιοι» του Βορρά για Champions League

Κυριακή, 02 Μαΐου 2010 09:07
A- A A+

ΠΑΟΚ και ¶ρης έρχονται αντιμέτωποι (21:15, novasports 1) για πρώτη φορά στην ιστορία τους έχοντας ως στόχο και οι δυο μια θέση στο Champions League της νέας περιόδου. Έστω στα προκριματικά του.

Και παρόλο που ακόμα εξελίσσεται η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, το αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας θα κρίνει σίγουρα πολλά για τη συνέχεια της σειράς.

Πολύ απλά ο νικητής, όποιος και να είναι αυτός, αποκτάει αυτομάτως τεράστιο πλεονέκτημα, έχοντας κατακτήσει δυο θετικά αποτελέσματα σε δυο αγωνιστικές. Αν μάλιστα αυτό συνδυασθεί και με μια ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι της ημέρας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, οι τρεις βαθμοί θα μοιάζουν σχεδόν διπλοί. Αντίθετα, σε περίπτωση ισοπαλίας ΠΑΟΚ και ¶ρης λογικά θα είναι εξίσου χαμένοι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα και ο Φερνάντο Σάντος θα έχει όλους του παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά η αποστολή του «δικεφάλου»: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Από την άλλη, αρκετές είναι οι απουσίες που προβληματίζουν τον τεχνικό του ¶ρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.Ντέιλι, Ναφτί και Κάλβο δεν θα βοηθήσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ ο Αράνο ακόμα πληρώνει την κόκκινη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Έτσι, η αποστολή των «κιτρίνων» αποτελείται από τους Σηφάκη, Πέσκοβιτς, Νέτο, Ορτίθ, Ρονάλντο, Νασούτι, Γκαρσία, Φερνάντες, Χαβίτο, Πρίττα, Κόκε, Τζόνσον, Αντού, Μεριέμ, Κουλουχέρη, Κάμπορα, Λαμπριάκο και Βαγγέλη.

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα της αστυνομίας για την διατήρηση της τάξης, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης ορίσθηκε ο Γιώργος Σταθόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις