Γ. Καρατζαφέρης: Ατελέσφορα τα νέα μέτρα

«Κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή»
Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010 14:22
UPD:19:25
A- A A+

Το φόβο ότι το πρόγραμμα λιτότητας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση θα είναι ατελέσφορο, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Χρειάζονταν άλλες, ουσιαστικότερες και βαθύτερες ενέργειες, πράξεις, σκέψεις και ιδέες πριν καταλήξουμε σε αυτά», παρατήρησε.

Στο μεταξύ, τάχθηκε υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία, λέγοντας πως από τη στιγμή που φτάσαμε στη δίνη του ΔΝΤ, πρέπει να ψάξουμε τις ευθύνες και κάποιοι πρέπει να πάνε στη φυλακή.

«Κάποιοι επιτέλους πρέπει να πάνε φυλακή, όσο ψηλά κι αν ευρίσκοντο. Αυτοί πρέπει να πάνε πρώτα, γιατί αυτοί είναι υπεύθυνοι για το χρέος» συμπλήρωσε.

Επίσης επανέλαβε την πρότασή του για 50% μείωση των μισθών για τους βουλευτές και επιστροφή όλων των αυτοκινήτων «για να δώσουμε στο λαό το κίνητρο ότι και οι βουλευτές υποφέρουν και δέχονται κι αυτοί την αλλοίωση του επιπέδου ζωής τους».

Ανέφερε ακόμη ότι το κόμμα του έδωσε 1 εκατ. ευρώ στο Ταμείο για τη Φτώχεια και πρόσθεσε: «Δεν ξέρουμε ακόμα που είναι η επιταγή. Την ψάχνουμε. Τόσο σοβαρό κράτος έχουμε. Πιστεύω όμως ότι αυτό είναι μια συλλογική ευθύνη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή