Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Το πρωϊ κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέχριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 24 βαθμούς και στο Αιγαίο από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στη Δυτική Ελλάδα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Τις πρωϊνές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά στο Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή