Ενδιαφέρον για Μορένο από τέσσερις συλλόγους και Ολυμπιακό

Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010 15:59
UPD:16:00
A- A A+

Πέντε σύλλογοι από την Ευρώπη και δύο από τη Λατινική Αμερική προσπαθούν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Τζιβάνι Μορένο της Ατλέτικο Νασιονάλ, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «nuevoestadio», η πλευρά του Κολομβιανού άσου, επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός, η Αϊντχόφεν, η Ντιναμό Κιέβου, η Τότεναμ και η Φιορεντίνα είναι οι ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Παράλληλα, ο παίκτης έχει δεχτεί κρούση και από δύο ομάδες της Λατινικής Αμερικής, την Μπόκα Τζούνιορς από την Αργεντινή και την Τίγκρες από το Μεξικό που είναι διατεθειμένες να πληρώσουν 8 εκατομμύρια δολάρια στην Ατλέτικο για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Πάντως, ο Μορένο φέρεται να εξετάζει πιο θετικά την προοπτική να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

«Η Μπόκα με θέλει ως δανεικό, αλλά η Νασιονάλ επιθυμεί να με πουλήσει. Για κάθε παίκτη είναι καλύτερα να παίξει στην Ευρώπη. Προσωπικά θα ήθελα να αγωνιστικό στην Αγγλία ή την Ιταλία που έχουν πρωταθλήματα με μεγαλύτερο βάρος. Είμαι ήρεμος και ελπίζω ότι η απόφαση της Νασιονάλ θα είναι η καλύτερη για μένα», τόνισε ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις