ΛΑΟΣ: Όχι στις δυνάμεις το χάους, ναι στις δυνάμεις της πατριωτικής ευθύνης

Τετάρτη, 05 Μαΐου 2010 18:45
UPD:18:49
A- A A+

«Η θλίψη και η οδύνη είναι δεδομένη απ’ όλον τον πολιτικό κόσμο και τον ελληνικό λαό, γιατί η πολιτική του ηγεσία δεν είναι τίποτε άλλο παρά η πολιτική εκπεφρασμένη βούληση του λαού», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης.

Κατ’ επανάληψη, «είτε το κόμμα μας, είτε βουλευτές μας, έχουν πέσει θύματα τέτοιων ακραίων συμπεριφορών και αντιταχθήκαμε διαχρονικά σε τέτοιου είδους ακραίες τρομοκρατικές συμπεριφορές. Μας προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το επιχείρημα που ακούστηκε από υπεύθυνα πολιτικά χείλη, ότι ''το Σύνταγμα το αλλάζει η Βουλή - γιατί όχι και ο λαός στο δρόμο;''», σημείωσε.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Α. Ροντούλης: Οχι στις δυνάμεις του χάους, ναι στις δυνάμεις της πατριωτικής ευθύνης

Α. Ροντούλης: Οχι στις δυνάμεις του χάους, ναι στις δυνάμεις της πατριωτικής ευθύνης

«Το Σύνταγμα όμως θα αλλάζει με βάση τη δημοκρατική νομιμότητα, ή με τις μολότωφ στο πεζοδρόμιο;», ρώτησε ο κ. Ροντούλης.

«Τα σημερινά γεγονότα επέφεραν στη χώρα μας ένα διπλό πλήγμα: Χτυπήθηκε η δημοκρατία, κάποιοι την έπληξαν με τα λεγόμενά τους στην αίθουσα και το δεύτερο οικονομικής φύσεως. Γιατί έχει καταγραφεί ότι η Ελλάδα είναι ένας προορισμός προς αποφυγήν. Κάποιοι που κήδονται των συμφερόντων των εργαζομένων, ας το λάβουν και αυτό υπόψιν. Εμείς λέμε όχι στις δυνάμεις το χάους, ναι στις δυνάμεις της πατριωτικής ευθύνης», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή