Σε λαϊκή αντεπίθεση καλεί το ΚΚΕ

Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010 14:40
A- A A+

Την κατηγορηματική του αντίθεση στα μέτρα που συμφωνήθηκαν με ΕΕ και ΔΝΤ, στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης της χώρας μας επανέλαβε το ΚΚΕ διά του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου Θανάση Παφίλη.

Όπως ανέφερε, το κόμμα του «δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω από τους αγώνες του για να ανατραπούν τα βάρβαρα μέτρα, όσο και αν το συκοφαντούν ή στήνουν προβοκάτσιες εναντίον του». Παράλληλα, κάλεσε τους εργαζομένους σε λαϊκή αντεπίθεση. Εκτίμησε μάλιστα ότι «έρχεται θύελλα» με εκατομμύρια Ελληνες που θα κατέβουν στο δρόμο και δεν θα φοβηθούν όσες προβοκάτσιες και αν στηθούν, όπως σημείωσε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

Επιτιθέμενος για άλλη μία φορά κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μίλησε «για ωμή και άγρια πραγματικότητα μέτρων» και «για θυσίες του ελληνικού λαού που δεν πήγαν στην ανάπτυξη, όπως επί χρόνια υπόσχονταν τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά στο "Μινώταυρο" που βρυχάται και είναι η ολιγαρχία».

Υποστήριξε τέλος πως τα μέτρα είναι μόνιμα, σταθερά και βίαια και έχουν προαποφασιστεί πολλά χρόνια πριν και από τις δύο κυβερνήσεις, αλλά έχουν αυταπάτες όσοι πιστεύουν ότι θα γονατίσουν τους Ελληνες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή