Βολές ΛΑΟΣ σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για την κατάσταση της οικονομίας

Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010 14:44

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Aστέριος Ροντούλης, κάλεσε τα δύο κόμματα να κάνουν αυτοκριτική και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το ότι οδήγησαν, όπως υποστήριξε, το ελληνικό κράτος στο γκρεμό και έχει απωλέσει τμήμα της εθνικής κυριαρχίας του.

A- A A+

Ευθύνες σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επέρριψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Aστέριος Ροντούλης, καλώντας τα δύο κόμματα να κάνουν αυτοκριτική και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το ότι οδήγησαν, όπως υποστήριξε, το ελληνικό κράτος στο γκρεμό και έχει απωλέσει τμήμα της εθνικής κυριαρχίας του.

Απαντώντας στις αιτιάσεις του ΚΚΕ περί προπαγανδαστικού μηχανισμού που το προβοκάρει, αντέτεινε ότι οι δικές του δηλώσεις περί ανυπακοή στο Σύνταγμα και οι ακραίες συμπεριφορές του με πανό στην Ακρόπολη. υποδαυλίζουν τη σημερινή κατάσταση.

Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 160 ψήφων του ΠΑΣΟΚ. Ο ΛΑΟΣ «δεν θα το κάνει, αλλά θα βγει μπροστά, ως δύναμη πατριωτικής ευθύνης για να δώσει αγώνα υπευθυνότητας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή