Απαράδεκτες μεθοδεύσεις στη διαδικασία ψήφισης των μέτρων καταγγέλλει ο Αλ. Τσίπρας

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2010 15:04

««Είναι πολύ σοβαρή αυτή η εξέλιξη και εδώ γελοιοποιούνται οι θεσμοί. Χθες στο Κοινοβούλιο εν Ολομελεία συζήτησε και ψήφισε και είχαμε πολιτικές εξελίξεις μετά τη χθεσινή ψηφοφορία. Και σήμερα μας παρουσιάζεται ότι αυτή η χθεσινή διαδικασία ήταν μια συζήτηση ενημέρωσης;», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

A- A A+

Απαράδεκτες μεθοδεύσεις κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για τα επιδόματα εορτών και τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής από τον Υπουργό Οικονομικών καταγγέλλει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Είναι πολύ σοβαρή αυτή η εξέλιξη και εδώ γελοιοποιούνται οι θεσμοί. Χθες στο Κοινοβούλιο εν Ολομελεία συζήτησε και ψήφισε και είχαμε πολιτικές εξελίξεις μετά τη χθεσινή ψηφοφορία. Και σήμερα μας παρουσιάζεται ότι αυτή η χθεσινή διαδικασία ήταν μια συζήτηση ενημέρωσης; Και θέλετε μάλιστα να προχωρήσετε και σε ένα κλίμα συναινέσεως με διαδοχικά κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα; Και έχουμε υποτίθεται και συνάντηση πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα χωρίς ατζέντα; Χωρίς να ξέρουμε τι έχει ψηφίσει η Βουλή;», διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας.

Ζήτησε δε να διακοπεί η διαδικασία και να έρθει ο Πρόεδρος της Βουλής και ο Υπουργός Οικονομικών και να εξηγήσουν στο Σώμα και στον ελληνικό λαό τι ακριβώς συμβαίνει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή